Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy tetszem egy lánynak, de nekem ő külsőre annyira nem tetszik. Viszont, ha megismerném, lehet megkedvelném. Szerintetek megpróbáljam elhívni?
Semmit sem tudok róla egyébként.
Ha elhívom találkozni, és véletlenül egyáltalán nem jön be nekem, akkor meg rosszul érezném magam, hogy megbántom őt, h mégsem akarok semmit. De ha nem próbáljuk meg, az sem jó, mert mi van, ha mégis működnénk?
Köszi a véleményeket!
Nagyon köszi a válaszokat és a sztorit is!
Én 30 vagyok, a lány nem tudom hány éves. Hajlok rá, hogy találkozzunk, h megismerjük egymást, közben pedig kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak vagy sem. Ahogy valaki fentebb írta: az is lehet, h én nem fogok bejönni neki.
Szép napot mindenkinek!
Ment a zöld.
Élőben találkoztál már vele, beszéltetek? Ilyenkor már azért kiderülnek kisebb dologk.
De a lényeg az, hogy élőben kell megismerni a másikat. A vonzalom teljesen más mint a tetszés. Ehát vonzódhatsz olyanhoz, aki elsőre még csak nem is tetszett. Egy randit mindenképp megérhet ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!