Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiderült, hogy tetszem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy tetszem egy lánynak, de nekem ő külsőre annyira nem tetszik. Viszont, ha megismerném, lehet megkedvelném. Szerintetek megpróbáljam elhívni?

Figyelt kérdés

Semmit sem tudok róla egyébként.

Ha elhívom találkozni, és véletlenül egyáltalán nem jön be nekem, akkor meg rosszul érezném magam, hogy megbántom őt, h mégsem akarok semmit. De ha nem próbáljuk meg, az sem jó, mert mi van, ha mégis működnénk?

Köszi a véleményeket!

2023. máj. 7. 09:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha tényleg nem tetszik, akkor felesleges.
2023. máj. 7. 15:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat és a sztorit is!

Én 30 vagyok, a lány nem tudom hány éves. Hajlok rá, hogy találkozzunk, h megismerjük egymást, közben pedig kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk-e egymásnak vagy sem. Ahogy valaki fentebb írta: az is lehet, h én nem fogok bejönni neki.

Szép napot mindenkinek!

Ment a zöld.

2023. máj. 7. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a kérdés, hogy nem ájulsz el a külsejétől, nem ő az ideálod, de azért nem tartod rondának, vagy konkrétan undorodsz attól, ahogy kinéz. Nyilván, ha az utóbbi, akkor semmi értelme próbálkozni sem, de ha az előbbi, akkor simán lehet, hogy annyira elvarázsol más módon, hogy szépnek fogod látni, tehát megéri megpróbálni. Egy randi pedig egyik felet sem kötelezi semmire: találkoztok, megnézitek, szimpik vagytok-e egymásnak, ha igen, akkor jön a folytatás, ha nem, akkor indoklás nélkül is lehet nemet mondani.
2023. máj. 7. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Élőben találkoztál már vele, beszéltetek? Ilyenkor már azért kiderülnek kisebb dologk.

De a lényeg az, hogy élőben kell megismerni a másikat. A vonzalom teljesen más mint a tetszés. Ehát vonzódhatsz olyanhoz, aki elsőre még csak nem is tetszett. Egy randit mindenképp megérhet ez a helyzet.

2023. máj. 8. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!