Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok különböző ligában játszó pár?

Figyelt kérdés

Ismerek egy hallom embert aki ilyen szakmunkás, szimpla érettségis vagy még hülyébb !! 8 általánossal ferfiak. És orvos , ügyvéd , cégvezető stb feleségük van.

Nőknek mire jó az ha egy buta férfit választanak maguk mellé?

2024. jan. 3. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

2 es válaszban csak poenkodni akartam!

Viszont azokat a diplomás embereket tényleg nem értem, akik szerint fogyatékos aki nem járt egyetemre.

2024. jan. 3. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Altalában a diplomasokat nézik fogyatékosnak akik nem diplomások. Ez nem forditva van.
2024. jan. 3. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Én nem nézem fogyatékosnak a diploma nélkülieket, ismerek jópár értelmes szakmunkást, DE olyannal még nem találkoztam, akivel a kulturális igényszintünk egyezne. Pl. én imádok színházba járni, elég komoly darabokra is. Szeretek róluk beszélgetni, úgy, hogy a darab más irodalmi, kultúrtörténeti vonatkozásait is érintjük. Ha utazunk a párommal, akkor szeretünk alaposan tájékozódni az adott hely történelméről, kultúrájáról. Annak ellenére, hogy a párom reál diplomás, elég nagy humán műveltséggel is rendelkezik, órákat szoktunk beszélgetni történelemről, irodalomról, művészettörténetről.

Amikor előtte ismerkedtem társkeresőn, nem zárkóztam el ugyan az alacsonyabb végzettségűektől, de elég hamar kiderült, hogy teljesen más az érdeklődésünk, életstílusunk.

Ennek ellenére én is ismerek olyan párt, ahol nagy a végzettségbeli különbség a nő javára, mégis hosszú ideje együtt vannak. Bár tény, hogy a nő barátai utálják a férjet, bunkó parasztnak tartják, nem alaptalanul egyébként. Neki valamiért mégis megfelel.

2024. jan. 3. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:
14%

Azért mert a nők egy jelentős részénél (legalábbis ideig-óráig) a jó szex és a (legalábbis külsőségekben megnyilvánuló) primitívebb maszkulin magatartás még mindig izgatóbb, mint a normális, kulturált intellektuális férfi, akiről ismeretlenül is minden rosszat kitalálnak és beleképzelnek.

Mondjuk ki: a nők jelentős része az ütő-verő parasztokra izgul.

Nem minden nőről beszélek, ismerek sok normális nőt én is, aki nem ilyen, mint amit fent leírtam. De jó 70%-uk bizony ilyen.

2024. jan. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!