Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön ez, hogy az a tapasztalt, aki több különböző emberrel volt?

Figyelt kérdés

Az emberek többsége azt tartja szexben tapasztaltnak, aki nagyon sok különböző emberrel volt már együtt.

Ha egy férfinek még nem volt tartós kapcsolata, de 2-3 hetente összejön neki egy egyéjszakás kaland, akkor arra azt mondják, hogy tapasztalt szexuális téren. Viszont ha valaki csak 1-2 nővel volt élete során, viszont azok hosszú, több éves kapcsolatok voltak, akkor a másik férfival ellentétben nem tartják tapasztaltnak, sőt, meg is van bélyegezve, hogy milyen kevés nője volt eddig. Miközben az utóbbi típus jó eséllyel végigszexelte az év minden második napját minimum. Akkor miért mégis az előbbi típust tartják tapasztaltabbnak, amikor töredékét szexelt életében, mint az elköteleződő típus?

2023. júl. 30. 17:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert sokan egyből arra gondolnak, amikor 30-40-50 éves vagy, 3 gyerekkel és már 15-20 éve hozzá sem nyúltatok egymáshoz. Na meg ha nem mennek simán a dolgok, akkor lehet hogy a nő megvonja a szexet a férfitól. Az egyéjszakásban ugye egyik sem kockázat, de valszeg igen, ha van egy nagyon jó kapcsolatod, ott többet szexelsz. Én is egy ilyenre vágyom.
2023. júl. 30. 17:48
 2/33 anonim ***** válasza:
36%
Mindkettő tapasztalt. Arra szokták mondani a tapasztalatlant, aki egyáltalán nem vagy nagyon ritkán szexelt.
2023. júl. 30. 17:48
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem, ráadásul a szex nem egy rohadt bonyolult dolog.
2023. júl. 30. 17:49
 4/33 anonim ***** válasza:
97%
Egy jól működő, hosszútávú kapcsolatban is bőven lehet elég tapasztalatot szerezni, persze, ha mindkét fél szexuálisan nyitott is erre.
2023. júl. 30. 17:50
 5/33 anonim ***** válasza:
55%
Attól még nem vagy tapasztalt hogy tudod hogy 1-2 nőnek éppen mi jött be. Sokféle nő van, sokféle vágyakkal, különböző határokkal, erogén zónákkal. Nem ugyanúgy kell bánni az összes nővel.
2023. júl. 30. 18:06
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm, nem tudom, mit jelent, hogy valaki tapasztalt, ha nem azt, hogy sok emberrel volt. Mármint én személy szerint nem hívom azt sem tapasztaltnak, de... nem tudom. Végső soron a szex egy egyszerű dolog, a körítés lenne a tapasztalat?
2023. júl. 30. 18:09
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés...
2023. júl. 30. 18:17
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Hm, úgy gondolom, hogy mondani lehet, hogy tapasztaltabb, de nem tuti. Hiszen lehet valakinek 20 partnere is, hogyha önző, gyorstuzelo, vagy nyomi és lehet valakinek csak 2 és mégis érthet hozzá.
2023. júl. 30. 18:21
 9/33 A kérdező kommentje:

"Esküszöm, nem tudom, mit jelent, hogy valaki tapasztalt, ha nem azt, hogy sok emberrel volt."

A ember tartós kapcsolatban él, kétnaponta szexelnek. Az egy évben 182 aktus. B embernek hetente horogra akad valaki, egy évben így 52-szer szexel. És utóbb tapasztaltabb?

"Attól még nem vagy tapasztalt hogy tudod hogy 1-2 nőnek éppen mi jött be."

Ez egy fair érv. Viszont nem fogsz két egyforma nőt találni így sem. Másrészt (és ezt nem én mondom, hanem ők) a nők többsége az első együttlétet nem is nagyon élvezik, ezért nem szeretik az egyéjszakás kalandokat. Pont amiatt, amit mondtál.

Egy kapcsolatban több mindent kipróbál az ember. Legalábbis szerintem egy egyszeri kalandnál nem fogsz kockázatos dolgokat bedobni, mert lehet nem lesz második alkalom.

2023. júl. 30. 18:27
 10/33 anonim ***** válasza:
72%

"A ember tartós kapcsolatban él, kétnaponta szexelnek. Az egy évben 182 aktus. B embernek hetente horogra akad valaki, egy évben így 52-szer szexel. És utóbb tapasztaltabb?"

De pont ezt kérdezem, hogy a mennyiségtől lesz vki tapasztaltabb? Vagy attól, hogy beöltöznek előtte Austin Powers karaktereknek?

2023. júl. 30. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!