Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez, hogy az a tapasztalt, aki több különböző emberrel volt?
Az emberek többsége azt tartja szexben tapasztaltnak, aki nagyon sok különböző emberrel volt már együtt.
Ha egy férfinek még nem volt tartós kapcsolata, de 2-3 hetente összejön neki egy egyéjszakás kaland, akkor arra azt mondják, hogy tapasztalt szexuális téren. Viszont ha valaki csak 1-2 nővel volt élete során, viszont azok hosszú, több éves kapcsolatok voltak, akkor a másik férfival ellentétben nem tartják tapasztaltnak, sőt, meg is van bélyegezve, hogy milyen kevés nője volt eddig. Miközben az utóbbi típus jó eséllyel végigszexelte az év minden második napját minimum. Akkor miért mégis az előbbi típust tartják tapasztaltabbnak, amikor töredékét szexelt életében, mint az elköteleződő típus?
Alapból nem értem mi ez a tapasztalt/nem tapasztalt dolog. A szexben mi olyan marha bonyolult amihez olyan hű de nagy tapasztalat kell? Ha nem vagy tulok, akkor nagyon egyszerűen mindent meg lehet oldani a partnereddel: kommunikálni kell. Kinek mi fér bele, mi nem fér bele, mi az amire vágyik stb. Alapból azt sem értem, hogy tényleg miért akkor leszel tapasztalt, ha mondjuk életed folyamán 30 nővel voltál, de kb mindegyiket 2 perc alatt lerendezted, miért nem akkor ha mondjuk volt 1-2 hosszú távú kapcoslatod, ahol csomó mindent kipróbáltál és volt összehang a partnereddel.
Szerintem pontosan ezért nincs olyan, hogy tapasztalat e téren, mert ami X embernél működött az lehet, hogy Y-nál már rohadtul nem fog.
Tapasztaltabb az, akinek több kapcsolata volt. Főként, ha nem csak futó kalandok. Nekem nem sok kapcsolatom volt, alkalmatlan vagyok az egyéjszakás dugásokra.
Viszont a tapasztalat és a szex minősége nem függ össze, esetleg csak ha szűz az illető. Minden nő más volt a szexben, akivel eddig kapcsolatban voltam. Ami az egyiknél bombaként hatott, a másiknál semmit nem ért. Meg kellett tanulni mindegyik nő igényeit, hogy jó legyen a szex. Elhiszem, hogy vannak nők, akiknek egy fergeteges töcskölés a kellő méretű farokkal a szexualitás netovábbja, de nekem egyik kapcsolatom sem ilyen volt. Mindegyiknél fontosabb volt az érzelmi alap, mint a technika. Nekem sem attól volt jó, hogy hány menetet tolok végig és hány cl anyagot lövök mennyi izomhúzódással, milyen helyszínen, milyen testrészbe. Ezt ki lehet tapasztalni valószínűleg partner váltogatással, de ettől nem lesz jó a szex.
Tapasztalatlan nő vagyok; kevés partnerem volt, velük is keveset szexeltem, és bizony ez érzékelhető rajtam, persze nem pozitív értelemben...
Megjegyezte itt egy-két hozzászóló, hogy a szex egyszerű, nem bonyolult, nem is igazán érti, miért számít annyit a tapasztaltság stb. Hát, szerintem ha nem csak az a célod, hogy neked jó legyen, hanem a partnerednek is nagyon jó élményt szeretnél nyújtani, akkor igenis számít. És a kommunikáció nem elég. Hiába fejezi ki a másik, hogy mit szeretne és azt lehetőleg hogyan csináljam, ha én "nem tudom" úgy. Például nekem az eddigiek alapján a nyakam az egyik fő erogén zónám, annak csókolgatása, finom harapdálása, szívása, és ezt azok a férfiak, akikkel együtt voltam, nagyon jól csinálták, de ők tapasztaltak voltak. Én nem tudom jól csinálni ezt sem, meg semmi mást sem, hiába a kommunikáció, az én technikám akkor is olyan semmilyen vagy kifejezetten lohasztó. :( Más, tapasztalt nők ezzel szemben olyat nyújtanak, hogy az akár évek múlva is meghatározó emlék marad a férfi számára. Úgyhogy szerintem egyáltalán nem mindegy!
Egy idő után ez ráadásul ördögi körré válik. Tizenévesen még "bénázhatsz", belefér. Huszonéveid elején is elfogadják talán, bár ott már határeset. De 30 körül vagy még idősebben nem fogják tolerálni, ilyenkor már senki nem akar egy kis esetlenkével vesződni, elvárás, hogy tudd a dolgod, és jó legyen a szex, különben nincs folytatás, keresnek helyetted olyat, aki képes hozni az elvártat. Kicsit olyan ez, mint a munka világa, ott sem rúghat labdába a 40 éves pályakezdő.
#18:
"Látszik hogy páran olyan dologról alkotnak véleményt amihez közük se volt még. Alkalmi szexnél ponthogy a legtöbb nő elmondja a vágyait, főleg egy kis pia után."
Ezt most tényleg?🤣 Legutóbb amikor alkalmi szex miatt ismerkedtem a Tinderen, az egyetlen kérdése a csajnak az volt, hogy "Akkor baszunk vagy mi lesz?" és amikor taliztunk a szex sem volt olyan, hogy 15-30 percig volt előjáték, de mindegy biztos te jobban tudod.😒 Én komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy amúgy hol ismerkedsz meg ilyen nőkkel? Vagy ez korfüggő? A csajszi amúgy 20 éves volt, ha érdekel...
#23:
Szerintem ezt a kommunikáció dolgot te félreérted, ez nem arról szól, hogy leültök megtárgyalni, hogy ez és az lesz, ebben és abban a poziban stb.
Most például ok hogy a nyakad az erogén zónád, de se te, se a partnered nem tudja azt, viszont ha "véletlen"😏 arra a pontra téved a pasi és valamit "jól" csinál, akkor mondhatod neki, hogy "ez most jó volt, kérlek csináld még". Erről van itt szó, ezt nem kell előre tudni, most csak feltűnik, hogy valami jó és valami meg full szar miközben csináljátok. Meg most kötve hiszem, hogy a legtöbb nő ne igényelné pl orál szexet vagy az előjátékot. Aközben is lehet "visszajelzéseket" adni, tehát gyorsabban, lassabban, erősebben, gyengédebben, ez most jó volt stb. A párkapcsolatban is így fedezitek fel egymást, ha amúgy nem, akkor tök mindegy hány éve dugtok, a szex ugyanolyan szar lesz, mint az elején.
Ezt ne "bénázásként" fogd fel, hanem inkább kalandnak, hogy felfedezitek egymást testét, erogén zónáit. Itt nincs varázs technika, van ami működik sok embernél, valami viszont egyáltalán nem. Most az a pasi, aki nem türelmes és nem akar ezekkel vesződni, azzal szerinted megéri egyáltalán szexelni? Szerintem te kevered itt a dolgokat és az nem csak a tapasztalatlanságból ered, hanem abból, hogy nem veszed észre, hogy a pasiknak csak a szexre kellesz és nem érdekli a személyed őket különösebben. Nem tudom, hogy most a fent leírtak során jártatok-e vagy alkalmi volt, de hidd már el, hogy nem mindenki ennyire óvodásan áll hozzá, hogy "tedd a dolgod, én is teszem a dolgom" mert semmi értelme. Akit igazán érdekelsz, az türelmes lesz veled szemben, mert veled akar lenni. Ne hasonlítsd már ez a munka világához.😤
"arra azt mondják, hogy tapasztalt szexuális téren."
Lehet, viszont párkapcsolatra tökéletesen alkalmatlan.
28: Nem csak én kapom, ez oda-vissza működik a leírt módon, de most a saját oldalamat ragadtam ki belőle.
Lehet, hogy jönnie kellene magától. Érzékeltem is, hogy akinek van tapasztalata, annak jön. Nekem nem. Engem inkább vezetni kell, ahogy írtad is, de még akkor sem lesz jó, mert elegendő tapasztalat híján lényegében szűz szinten vagyok. Pont ezt is érzékeltetendő tartottam jónak a munka világát felhozni példaként; nyilván a 2. munkában töltött hónapod már nem teljesen ugyanolyan lesz, mint az 1. napod vagy heted, de még akkor is messze elmarad a 3. évedtől... A "munkáltató" pedig nem azt a szintet várja a középkorú munkavállalótól, mint ami egy iskolapadból kiesett kis fiataltól természetes.
"A faszi meg most vagy nem kíván eléggé, hogy le is lankad szex közben vagy valami problémája van. Azért nyilván vannak olyan dolgok amik megölhetik a hangulatot, de ezek között pont nem szerepel a partneremnek a lelkesedése vagy a teste."
Nem tudom, szerintem azért szerepelhetnek ezek is. Abban viszont biztos vagyok, hogy a szerencsétlenkedés is. Illúzióromboló és lelombozó lehet, amikor látod ugyan, hogy a másik próbálkozik, igyekszik, de egy fokkal sem tud jobbat nyújtani, mint aki csak fadarabként fekszik. Szerintem előbbi még rosszabbul is hathat, mint utóbbi. És ez nem a férfi hibája.
Ne szépítsünk már, szerintem a legtöbben tudnak említeni olyan élményt, amitől az agyukat is eldobták, meg olyat is, ami annyira harmatgyenge volt, hogy kár visszagondolni is rá. Továbbra is tartom, hogy a szex nem egyszerű dolog, és rengeteget számít a tapasztaltság.
#29: Figyelj, tiszteletben tartom a véleményedet, azt csinálsz amit akarsz, de én pont nem azt érzem, hogy tényleg oda-vissza működnének nálad a dolgok.
A szexet viszont nem érdemes egy kalap alá venni a munkával, kivéve persze ha hivatásos vagy. Nem állítom, hogy nem számít a tapasztalat, de te magad írtad, hogy "Ne szépítsünk már, szerintem a legtöbben tudnak említeni olyan élményt, amitől az agyukat is eldobták, meg olyat is, ami annyira harmatgyenge volt, hogy kár visszagondolni is rá." Itt nem a szépítésről van szó, hanem lehet hogy túl sokat vársz el magadtól és talán a partneredtől és ennek következtében el sem tudod magadat engedni szex közben. A férfi meg miért ne lehetne a hibás? Miért csak is te? Minek véded? Nekem ebből pont nem az jött le, hogy annyira érdekelné, hogy neked jó-e vagy nem, hanem neki megvan az a bizonyos szex a fejében amit szeretne, mert neki az "jár". De pont ez az, hogy ez csak úgy nem "jár" ha te nem nyújtasz érte semmit. Most őszintén élvezel egyáltalán bármit is a szexen? Nekem nem úgy tűnik.
Ha te szubmisszív típus vagy, akkor itt csak is a férfi lehet a hibás, pont nem azért nem jó a dolog, mert téged vezetni kell, hanem mert nem jól vezetnek. Na meg ettől még persze visszajelzéseket kell adni a másiknak szex közbe, hiszen te az a típus vagy, aki inkább reagál a dolgokra és nem kezdeményezi azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!