Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jön ez, hogy az a tapasztalt, aki több különböző emberrel volt?
Az emberek többsége azt tartja szexben tapasztaltnak, aki nagyon sok különböző emberrel volt már együtt.
Ha egy férfinek még nem volt tartós kapcsolata, de 2-3 hetente összejön neki egy egyéjszakás kaland, akkor arra azt mondják, hogy tapasztalt szexuális téren. Viszont ha valaki csak 1-2 nővel volt élete során, viszont azok hosszú, több éves kapcsolatok voltak, akkor a másik férfival ellentétben nem tartják tapasztaltnak, sőt, meg is van bélyegezve, hogy milyen kevés nője volt eddig. Miközben az utóbbi típus jó eséllyel végigszexelte az év minden második napját minimum. Akkor miért mégis az előbbi típust tartják tapasztaltabbnak, amikor töredékét szexelt életében, mint az elköteleződő típus?
OFF
Puszta kíváncsiságból: írnál egy számot, hogy hány privátot generált ez a válaszod? 😃
30: Félreérthető lehetek, azért írok az én oldalamról, vagyis hiányosságaimról, mert nekem sosem lehetett panaszom, tapasztalt és figyelmes partnereim voltak, nagyon jól tudták és tették is a dolgukat, az én orgazmuskészségem pedig szerencsére jó, és azon felül is imádom minden részét a szexnek az első csóktól kezdve az utolsó "levezető" cirógatásokig bezárólag. Pont emiatt van bennem ennyire erősen az, hogy én "nem lehetek" harmatgyenge, "nem engedhetem meg magamnak". Mert mégis milyen dolog az, hogy nekem nagyon jó, a másik meg kb. jobban járt volna, ha inkább kiveri, mert az is nagyobb élmény annál, amit én tudok nyújtani? Meg az egomnak sem tesz jót, hogy ekkora nulla a teljesítményem. Ha már csinálok valamit, azt jól akarom csinálni. Oké, nem feltétlenül a legjobb lenni, ne legyek ennyire maximalista, de nem is egy felejthető kis maszatolás. És ehhez bizony kell bőven gyakorlat. Vagy inkább valamiféle érzék, ami bennem ezek szerint nincs meg...?
31: Szerencsére egyet sem, lehet, nem kérnek ők sem a bénázásból. :D Végül is ez remekül alátámasztja a gondolataimat.
Köszönöm a privátmennyiségre adott választ, mégha ettől össze is omlott a gyakoris előítéletes világképem.
Ha tényleg élvezetes számodra a testiség, akkor már eleve nem lehet katasztrofális az élmény, a női orgazmus erős afrodiziákum tud lenni akkor is, ha éppen nem egyensúlyozol két labdát az orrodon kézenállva az együttlét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!