Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok különböző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok különböző ligában játszó pár?

Figyelt kérdés

Ismerek egy hallom embert aki ilyen szakmunkás, szimpla érettségis vagy még hülyébb !! 8 általánossal ferfiak. És orvos , ügyvéd , cégvezető stb feleségük van.

Nőknek mire jó az ha egy buta férfit választanak maguk mellé?

2024. jan. 3. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Nekem nem. En akárhányszor foglalkoztam szakmunkással mind arrol akart győzködni engem hogy hulyébb vagyok nála hiába van diplomám. Allandoan le akartak húzni ónbecsulésben egyik se volt épitö. Nem a párjukat hanem vmi versenytársat láttak bennem kielezve arra is hogy na ki keres többet ő érettsegi nelkul vagy en a diplomámmal.

Kesobb tarskeren szabályosan titkoltam már hogy diplomám van. Ehhez nekem külön bizalom kell már hogy ezt megosszam e a másikkal ha neki nincs.

A mamahoteles exem pl soha az elezben nem tudta meg rolam hogy nekem diplomám van. Enélkül is degradált. Engem aki önálloan él albérletben. a mamahoteles osztotta nekem az észt arrol hogyan kéne élni..

Phu nekem jo tapasztalataim ilyenekkel nincsenek.

2024. jan. 3. 16:01
 2/14 A kérdező kommentje:

1

Bocsi de nem bírtam nevetés nélkül elolvasni. Ezek az exeid semmit nem értettek a nőkhöz. Én sem vagyok diplomás. Ha ilyen nővel hozz össze a sors akkor tudom helyén kezelni. Amíg van orál meg minden extra , addig gondolja csak azt hogy ő okosabb stb. Hagy legyen sikerélménye > én meg kapok punit.

2024. jan. 3. 16:08
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

". Amíg van orál meg minden extra , addig gondolja csak azt hogy ő okosabb stb. Hagy legyen sikerélménye > én meg kapok punit."

Naugye hogy ezen a szinten vannak. Kegyetlen "lefelé" választani.

2024. jan. 3. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
#2 Mondjuk ezzel most te sem helyezted magad jobb pozícióba mint a többi kretén.
2024. jan. 3. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

#2 “ Amíg van orál meg minden extra , addig gondolja csak azt hogy ő okosabb stb”

Szakmunkás vagy és okosabbnak hiszed magad a diplomásoknál. Na a magadfajták miatt nézünk le titeket és nem akarunk veletek ismerkedni :D Üdv egy diplomás nő.

2024. jan. 3. 16:13
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
A kerdezőtől idéztem. Idézőhel nem ismerős?
 7/14 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
94%
Hoztam pattogatott kukoricát, remélem jó lesz a topik! :D
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem mondja az alul iskolázott pasinak hogy ne tanuljon. Be érik egy szakmunkás bizonyítvánnyal. Nem az iskola teszi az embert! Boldogok akarnak lenni egy normális nő mellett. Valószínű te sosem leszel boldog, kulcsinyt keresed.
2024. jan. 3. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

#6 Téged ki bántott? :D

Én a kérdezőnek írtam, nézd a számokat.

2024. jan. 3. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
én az igazság ligájában játszom
2024. jan. 3. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!