Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem volt még soha barátom, mert apám agyonvert volna érte, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondta, hogy az a legkisebb gondod. Nem mehettem sehova, agyonvert volna, a gépemet is figyelték. Nem vicc, mert brutálisan megvert többször is.. Anyám sem jobb. Arra sem lett volna esélyem, hogy beüljek valakivel egy kávéra. Vagy megkockáztassam, hogy szétpüföli az arcom.
2024. jan. 2. 20:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kolomparizalt polgartarsak csaladi "elete".....

39F incel

2024. jan. 3. 00:53
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező tévúton vagy, nem mindenkit érdekelnek, hogy korrábi kapcsolatok voltak-e. Meg gyakori közösségét kérdezed akik nagy része csak trollkodik, és nem hiszem, hogy nem tudod ezt a tényt. Amit tudok mondani 20 évesen ne siesd el a kiköltözést, mert tud túl sokat esni az életszínvonal, amiért meg tényleg nem leszel feltűnő a pasik számára. És itt nem a pénzről, beszélek, hanem hogy sokan az ápoltságon spórolnak ilyenkor, meg a kondibérleten, meg egészségen.

Megjártam hasonlóan ezt az utat mint és én egy jó tervet kieszelnék mindenképpen, mert szenvedősebb lesz mint volt egyáltalán. Én anno nem nagyon terveztem rá, és megvolt a böjtje.

2024. jan. 3. 02:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, hogy én lennék az első partner az életedben. Az már igen, hogy ilyen debil szülőket kaptál... és amilyen gyorsan lehet, segítenék elköltözni onnan.
2024. jan. 3. 10:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz hogy nem volt még barátod, hanem hogy együtt élsz még az agybeteg, vadállat szüleiddel

Bár valahogy nem tudom ezt az egészet elhinni, ilyen csaladban nem az lenne a legnagyobb bajod hogy nem vokt még senkid...

Akit ikyet ismererek, vagy hallottam róla, azok 18 évesen, vagy előbb huztak el otthonról, és vissza se néztek. Volt aki beleugrott az első kapcsolatba, és ugyanott volt mint előtte, az is verte, de olyan is aki önálló lett

2024. jan. 3. 11:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Rohadjon ki a bele az ilyen szuëonek !!
2024. jan. 3. 12:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem költözz el amint tudsz
2024. jan. 5. 08:38
 27/27 anonim ***** válasza:

1x nyúlna hozzám bármelyik, látlelet és menne a feljelentés. Egyébként ha ekkora gennyláda családod van, keress munkát, költözz el.

Én sokáig féltem elmondani otthon, így titokban randiztam az első években. Az első két kapcsolatomról azóta se tudnak a családban. Utána meg már leszartam mit szólnak. Par hónapra rá jöttünk össze a férjemmel, akkor voltam 24 éves. Ő az egyetlen párom akit személyesen ismernek. 5 hónap után mutattam be miután eljegyzés is volt. Elég jól fogadták.

2024. jan. 5. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!