Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem volt még soha barátom, mert apám agyonvert volna érte, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondta, hogy az a legkisebb gondod. Nem mehettem sehova, agyonvert volna, a gépemet is figyelték. Nem vicc, mert brutálisan megvert többször is.. Anyám sem jobb. Arra sem lett volna esélyem, hogy beüljek valakivel egy kávéra. Vagy megkockáztassam, hogy szétpüföli az arcom.
2024. jan. 2. 20:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, akkor félelem miatt nem volt, igen, mert te is féltél, ők meg nem akartak viszályt.

Neked viszont amint végzel a tanulmányoddal és el tudsz menni valahová dolgozni azonnal el kellene húznod otthonról.

2024. jan. 2. 20:51
 2/27 anonim ***** válasza:
Remélem már kiszabadultal ebből a szülői házból.
2024. jan. 2. 21:01
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentetted már a szüleid?
2024. jan. 2. 21:02
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megvárni. Menjen kollégiumba, minél messzebb. Tanulás mellett bármilyen munka, hogy utána legalább egy szobát kivehess valahol, kezdetben akár más lányokkal osztozva.

De ebben a környezetben ne maradj!!

2024. jan. 2. 21:08
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
Ha 14 vagy akkor normális. Ha felnőtt vagy akkor nem.
2024. jan. 2. 21:37
 6/27 anonim ***** válasza:
A Redditen Ausztriába készültél.
2024. jan. 2. 21:41
 7/27 anonim ***** válasza:
79%

"A brutálisan megvert többször is" az sehogysem normális.

Ha 14 évesen ezért kapna mert pasizni akar, az még talán oké, de a kérdésből nekem az jön le hogy akár azert is kap, mert levegőt vesz amikor az apja épp ideges.

Az ilyet amúgy agyonverném. Ha igaz egyáltalán, mert ha figyelik a gépét ezt a kérdést is látják.

2024. jan. 2. 21:42
 8/27 anonim ***** válasza:
A Redditen meg a hunfluencers subon röhögcsél, komolyan ne vegyétek.
2024. jan. 2. 21:49
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

A brutálisan megverés 14 évesen normális ha pasizni akar valaki?

Melyik univerzumban???????

2024. jan. 2. 21:50
 10/27 anonim ***** válasza:
55%
Anno ugyanilyenek voltak az én szüleim is, rosszalkodtam megkaptam a két pofonom és mindenki folytatta ott ahol abbahagyta. Bár ilyen indokért amit leírtál, elég fura. Na de a lényeg, hogy arra figyelj oda, hogyha lelépsz tőlük, akkor azért még tartsd velük a kapcsolatot, én az elején nem, de aztán egy idő után megbántam, hogy semmit nem beszéltem velük.
2024. jan. 2. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.