Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem volt még soha barátom, mert apám agyonvert volna érte, szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondta, hogy az a legkisebb gondod. Nem mehettem sehova, agyonvert volna, a gépemet is figyelték. Nem vicc, mert brutálisan megvert többször is.. Anyám sem jobb. Arra sem lett volna esélyem, hogy beüljek valakivel egy kávéra. Vagy megkockáztassam, hogy szétpüföli az arcom.
2024. jan. 2. 20:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

A batátnőm nyakoncsapta a 14 éves lányát mert alpári módon beszélt vele.

A kislány elment a gyámhivatalba hogy az anyja rendszeresen brutálisan bántalmazza. Szegény anyukának kellett bizonyítani hogy nem bántalmazó. A nyúl viszi a puskát.

2024. jan. 2. 21:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
#11: és emiatt nem léteznek bántalmazó szülők és minden gyerek hazudik?
2024. jan. 2. 22:10
 13/27 A kérdező kommentje:

Ez az. A másik, hogy én pont inkább nem szóltam senkinek sem, meg nem tettem "lépéseket". Inkább alkalmazkodom, még muszáj.

Mondjuk akkor sem kellett volna lecsapni a fejét...

2024. jan. 2. 22:14
 14/27 A kérdező kommentje:
Másrészről nem vagyok 14 éves. 20 elmúltam. De hagyjuk, mit vártam itt értelmes válaszokra. Egy idő után már azért nem állnék szóba senkivel, mert "milyen gáz már, biztos leszbikus, vagy kattos"...
2024. jan. 2. 22:17
 15/27 anonim ***** válasza:

Az gáz-e, hogy egy ember szándékosan és különös kegyetlenséggel megöl egy másikat?

Ezt komolyan kérdezed?

Életfogytiglani fegyház a büntetési tétele.

2024. jan. 2. 22:18
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem amiről a kérdés szól, hpgy sosem volt barátja. Bár nem ez volt a legfontosabb eddig sem.
2024. jan. 2. 22:20
 17/27 anonim ***** válasza:

Ha 20 éves FELNŐTT nő vagy, akkor mi a jó büdös francért élsz még velük???

Ennél még egy munkásszálló is jobb

2024. jan. 2. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

20 éves elmúltál. Keress munkát, költözz albérletbe és pasizhatsz.

Nem ciki hogy még nem dugtak meg.

2024. jan. 2. 22:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Ha a palid lennék apád fejét csapkodnám szét! A mocskos beteg kocsog!! A bortonben lenne a helye, ott a noket bantalmazokat szetkapjak!
2024. jan. 2. 23:02
 20/27 anonim ***** válasza:
27%

19

Ha a pasid lennék elküldenélek dolgozni hogy ne a szüleiden élősködj.

2024. jan. 2. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!