Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még két három éve mondta apám hogy neki biztos lenne egy barátnője az én helyemben, most ennyire bántja a tény hogy nincs? Hozzáteszem most vagyok 30...
Nem hiszem el, hogy nem fogja fel, hogy hiába akarok ugyse lesz. Jó persze lehetne talán, ha leadnám az igényeimet a béka....alá, de azt ugyse teszem.
Nem vagyok egy társasági ember az igaz, de akinél akartam bepróbálkoztam.
Olyannal meg nem kezdek, aki nem tetszik, csak hogy már legyen valakim.
Ha nem vagy társasági ember, akkor nem nagyon van kivel próbálkozni. Egyáltalán nem biztos, hogy le kellene adnod az igényeidet, hogy barátnőt találj, csak beszűkítetted a lehetőségeid.
Apukád aggódik, nem csoda..
Igaza van.
Egy életed van nem kellene lepocsékolni.
4-es igaza van apádnak persze... az lenne még csak a az életem elpocsékolása ha valami dagadt növel kéne lennem, akire rá se birok nézni...
Nem kapok vékony nöt, akkor ennyi volt kész..
6-os egyetértek veled.Manipulativ játszmázó kapcsolatban nem akarok lenni, annál tényleg a magány is jobb...
7-es vannak árnyalatok tudom, lehet egy normál testalkat is, csak fogjon meg valami benne. Kell a kémia, anélkül nem megy...
Megkérdezhetted volna apádtól hogyan gondolja, hátha ad használható tippeket.
Ha meg nem, ezután elküldheted hogy akkor csajozzon magának, de a te életedbe (ha segíteni nem tud) ne szóljon bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!