Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sok férfi utasított vissza titeket?
Én alapvetően azt gondolom, hogy nincs félénk férfi, csak nem kellek neki eléggé. Ennek megfelelően, akármennyire is tetszett egy srác, nem kezdeményeztem. Egyetlen egyszer tettem kivételt, és sajnos pofára is estem, szóval azóta is inkább tartom magam a szabályhoz.
Egyébként már van férjem, és ő is mindig elfátyolosodott szemekkel ábrándozik róla, hogy milyen lett volna, ha egy nő őt elhívja randira. Oh, ő soha senkinek nem mondott volna nemet, nagyon örült volna, hogy a lány rá gondolt. Aha. Ahogy lelki szemei előtt elképzelt egy tökéletes arcú, modell alkatú leánykát, aki majd neki könyörög. Aztán mutattam neki pár képet, hogy ilyen nők is vannak ám, hát persze, hogy ő sem ment volna el akárkivel.
"Én alapvetően azt gondolom, hogy nincs félénk férfi, csak nem kellek neki eléggé."
Ez nagyon nem igaz, nem értem miért meséli be magának sok nő.
Miért lenne hülye?
Szerintem minden férfi arra gondol, hogy az a Kánaán, ha odamegy hozzá egy nő és elhívja randizni. Ilyenkor nem egy ronda, kövér, szakállas nőt képzelnek el, hanem az ideális nőt.
23-as ez tapasztalat.
Képzeld el a következőt.:Odavagy egy nőért, nem mersz kezdeményezni. Elhív randizni téged egy nő, aki nem igazán érdekel. De igent mondasz, mert hát, ha ló nincs, jó a szamár is. Aztán egy házibulin alkalmad nyílik megkörnyékezni a lányt, aki tetszik neked. Mit teszel?
Nyilván semmit, hiszen már van barátnőd, aki ugyan nem érdekel, de ő már megtette az első lépést. Vagy mégsem?
Vagy az első veszekedéskor mit fogsz neki mondani?:Hát, te akartad.
Vagy hogy állsz a szex kérdéshez? :Hát persze, hogy ez jár neked, hiszen a lány hívott el randizni, nyilván most már udvarolni sem kell érte, mert tálcán nyújtotta magát.
#26 ha meg vagyok veszve egy nőért, nehezen tudnám elképzelni, hogy mással randiznék és összejönnék.
A megfogalmazásod úgy hangzik mintha én lenézném azt a nőt aki elhívna randira. Egy rossz gondolatom, előítéletem sem lenne emiatt. Legfeljebb elutasítanám. Ha nem is jön be, udvarias lennék és ürítésre sem használnám ki.
Ha egy nő hív randira az számomra nem felkínálás.
25:
Hát amit leírtál, azért:
"Oh, ő soha senkinek nem mondott volna nemet, nagyon örült volna, hogy a lány rá gondolt. Aha. Ahogy lelki szemei előtt elképzelt egy tökéletes arcú, modell alkatú leánykát, aki majd neki könyörög. Aztán mutattam neki pár képet, hogy ilyen nők is vannak ám, hát persze, hogy ő sem ment volna el akárkivel."
Ez egy olyan 10-es IQ körül lehet, egy ilyen gondolati hiányossággal élő valaki.
Ismerek szellemi fogyatékos embereket, sokkal okosabbak, minthogy ennyire ne gondolkodjanak.
23: Nem kell annyira, hogy legyőzd a félelmeidet, bizonytalanságodat.
Sokan ezt nem önerőből teszik, sok pénzt hagynak mentális segítőknél például, de megcsinálják. Elsajátítják a hiányzó képességeket.
Attól függ mi a sok, meg mi a visszautasítás. Igen, többször volt, hogy srácok kinda ghostoltak akár társkereső appon, akár pár randi után, olyan is volt aki rendesen rám írt és elmondta hogy ez neki nem oké (big respect). Persze olyan is volt aki elmondta hogy neki nem oké, de éppen én is el akartam mondani, szóval nem tudom ez mennyire visszautasítás mintsem a másik kezdeményezőbb, határozottabb jelleme. Szerintem nem sokszor, vagy nem sokkal többször mint ahányszor én tettem ezt másokkal. Vannak persze azok a közeledések, részegen, erőszakosan egy buliban ami nem klasszikus elutasítás, hanem már inkább önvédelem kategória.
(Azt mondjuk elismerem, hogy nem vagyok a legkezdeményezőbb jellem önmagamban, sokszor a saját világomban nem is gondolok erre az eshetőségre vagy észre sem veszem a közeledést. Szóval lehet hogy többen érezték magukat elutasítva, mint én azt gondolom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!