Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Lányok, sok férfi utasított vissza titeket?
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 17:20
1/36 anonim válasza:
Mit jelent a visszautasítás?
Első randi után elég sokan ghostoltak, ha ez annak számít.
2/36 anonim válasza:
Még egy sem, bár ez főleg azért van, mert én nem szoktam kezdeményezni. Ahhoz nyuszi vagyok, de ha már kezdeményez valaki, akkor azt nem utasítom el. Persze csak ha tetszik. :)
3/36 anonim válasza:
Én se kezdeményezek. Olyan volt akivel nem volt következő randi megbeszélve és sose kerestük egymást. 2 meg olyan volt aki keresett olyan nőt akivel könnyebb bánnia.
4/36 anonim válasza:
Eddig ketten utasítottak el és kettő ghostingolt, de biztos nagyobb lenne a szám, ha több férfinél mertem volna kezdeményezni.
5/36 anonim válasza:
nőként miért kezdeményeznék? Az a férfi aki nem kezdeményez az nem is férfi
6/36 anonim válasza:
Engem igen, mert sokszor kezdeményeztem. Két fiú volt csak az, akinél bejött. Úgyhogy a sikerrátám szar :D De azóta nem is kezdeményeztem, mert rájöttem, hogy egy férfi vagy nem akar, vagy töketlen, és egyik sem jó verzió.
7/36 anonim válasza:
Engem eddig még mind 😂 5 volt hát biztos ocsmány vagyok ez van, vagy valamit nagyon szarul csinálok nagyon nagyon szarul.
8/36 anonim válasza:
Kettő olyan volt,akivel randiztam is,egyiknek nem jöttem be élőben,a másik szerint nem volt kémia (ugye ezt férfiak is szokták mondani...😀),illetve volt,aki pár alkalom,együttlét után pattintott,volt,aki csak szexre utazott és ezért offolt.
Ezek már régen történtek mondjuk.
9/36 anonim válasza:
nem, de nem is szólítok le random idegen férfikat
10/36 anonim válasza:
Volt rá példa.
Utánuk nemigen kezdeményeztem senkinél.
(Leginkább netes ismerkedések.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!