Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Kedves nők, eddig mennyi férfi utasított vissza titeket?

Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 15:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
Akiket férfinek lehetne nevezni olyat egyet se.
2023. nov. 18. 15:12
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
0, mert nem kezdeményeztem soha férfiaknál.
2023. nov. 18. 15:12
 3/22 anonim ***** válasza:
27%

Ja hogy a nőket mennyi?

Engem 2 pasi utasitott el olyan miatt mert épp a dagadt csaj kellett mellettem es nem én a vézna

2023. nov. 18. 15:13
 4/22 anonim ***** válasza:
13%
3# ? mi van?
2023. nov. 18. 15:24
 5/22 anonim ***** válasza:
26%

Bővebben egyik szitu egy csajjal utaztam kulfoldre melo ugyben, ott megismerkedtünk véletlen magyarokkal es volt egy pasi aki pesten pont ugyanabban a közben lakott mint én, pont ugyanaz a horoszkopja mint nekem ill majdnem egynapon is születtünk), és egy rakat mindenben passzoltunk(ugyanolyan nehezsorsú mint én, ki kellett mennie kföldre dolgozni szülők nincsenek-nekem sem)es mesélte, hogy olyan is volt, hogy nem volt hol aludnia sem, es vmi jatszótéren kötött ki a hidegben.

Jókat beszélgettünk es komoly dolgokról is, közben a mellettem levő csaj( kb dupla akkora mint én szélességben)meg kiröhögte csak.

És a pasinak ő tetszett rá nyomult én meg lathatatlan lettem neki.

Másik amikor exem kapcsolatban allandoan engem kritizált(mellesleg én modellkedtem is), belekötött még egy árva szeplőbe is, ne sminkeljek ne járjak szoknyába, fú egy pattanás, én azt hittem neki olyan szinten magas a léc hogy azt senki nem ugraná mg annyira csúcsszuper tökeletesseg kéne neki, ehhez képest szakítás után összejött egy szemüveges csóró sminktelen egyszerü vidéki lábszagú terebélyes nővel és boldogan elnek míg meg nem halnak.

Mikor szakítas után szembe jöttek az utcán és megláttam az "utódom", azt hittem ez vmi kész átverés show hogy ilyen nincs!

Es de van🤣

2023. nov. 18. 15:49
 6/22 anonim ***** válasza:
12%
3.voltam
2023. nov. 18. 15:49
 7/22 anonim ***** válasza:
12%
Bocsmá hogy válaszoltam.
2023. nov. 18. 16:00
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Én megértelek. Tényleg ilyenek a pasik. Bànyarèmek kellenek.
2023. nov. 18. 16:40
 9/22 anonim ***** válasza:
12%
A kerdés az volt hányan utasítottak el, és nem az, hánynak jövök be.
2023. nov. 18. 17:04
 10/22 anonim ***** válasza:
72%

9.

", és nem az, hánynak jövök be."

SENKINEK!

2023. nov. 18. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!