Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e miatt utasított el egy férfi ez olyan negatív a férfiaknál?
Két hete beszélgetek egy férfivel interneten nagyon jó vele. Nagyon helyes nagyon bejött ez a férfi és nagyon jól éreztem magam vele Skypeon is beszéltünk.
Kérdezte milyen férfiak jönnek be nekem.
Erre ezt írtam :
"A határozott, nem szeretem a tökörészést, se a mellé beszélést
Tudja mit akar
Döntsön ha kell
Én amúgy is döntök eleget otthon és a munkahyelyemen
Had ne nekem kelljen már kitalálni, hogy hová menjünk, vagy mit csináljunk, ha találkozunk.
De a nem tudom, nekem nem válasz"
Mikor ezt elmondtam neki utána abszolút nem keresett egyszavas válaszokat írt és olyan volt hogy nagyon le akart rázni
"Én amúgy is döntök eleget otthon és a munkahyelyemen
Had ne nekem kelljen már kitalálni, hogy hová menjünk, vagy mit csináljunk, ha találkozunk."
Én is ott hagytalak volna.
Normális kapcsolatokban az ilyesmit megbeszélik vagy közösen döntenek, nem jön egyik fél se azzal, hogy "hánekemnekeljen!!4!"
Tudod, nekem társ kell, és nem egy ilyen arrogáns izé.
Én azt szeretem, ha a TÁRSAMMAL együtt tudunk döntést hozni, legyen szó kisebb, vagy komolyabb dolgokról. És szeretem, ha a barátnőm ugyanúgy társként tekint rám, és nem pedig mint gazdájára és parancsolójára. Szeretem őt embernek látni, nem pedig csak egy lyukkal ellátott játékbabának.
Bónusz: az meg kifejezetten aranyos, amikor még a gondolatolvasás képessége is elvárás. Na, olyan "nő" nem kéne nekem.
Persze, nem vagyunk egyformák, Van rengeteg pasas, aki szerint "a nőnek kuss a neve", keresd őket, náluk garantáltan nem fog a véleményed érvényre jutni. Csak mondjuk ne jöjj ide sírni, hogy semmi nem történik a te akaratod szerint.
Duplázom az előző hozzászóló véleményét. Rohadt irritáló, mikor férfiként mindent tőled várnak. Talán nekünk nem kell a munkánkban, az élet egyéb területein döntéseket hozni, foglalkozni bizonyos kérdésekkel? Abszolút azt vetítetted magadról, hogy téged semmi nem érdekel, legyen minden kitalálva készre, te csak élvezni akarod. Én is odébb álltam volna gondolkozás nélkül, aztán lehetsz akármilyen csinos, hidegen hagyott volna.
Rühellem, mikor egy kapcsolatban egyedül én teszek bele erőfeszítését.
Úgy tűnik, eddig bizonytalan volt benne, hogy akar-e veled tovább ismerkedni, most meg már egy határozott döntés született benne arról, hogy nem.
Feltehetően a kevésbé kemény, nőiesebb, lágyabb nők jönnek be neki, és a fent idézett válaszod alapján kiestél a szűrőjén.
Ha otthon döntessz, akkor engem is dirigálsz. Volt már ilyen elég, en is passzoltalak volna sajnálom.
32/f
Digitális forradalom vívmányai. Régen egy férfi odaállt eléd, láttad, hallottad, érezted, szagoltad.
Ez az "interneten beszélünk már egy ideje, és nagyon jól érzem magam vele" meg csak egy ábránd.
Jó érzes abba belegondolni, hogy itt mindenki még plusszba 5-10 emberrel "beszél"? De azért olyan szuper ez a mai kor, képzeld, beszélgethetsz német, angol vagy amerikai férfivel is! A világ összes férfija ott áll előtted, nem csak Béla, meg a Jani maradt a szomszédból! Ennek pedig örülne kellene...
Az van kedveskéim, hogy a mai világ a magányos emberek világa, ja meg a társas magányban élőké is egyben.
Viszont kegyetlenül szórakoztató, kegyetlenül egyszerű, és ami a lényeg, instant!
Ne bánkódj, ragadj billentyűzetet, és máris ott van egy újabb kedve és megértő férfi, az INTERNETEN.
Hallottatok már arról, hogy a világ értelmesebb részein, az emberek már inkább le akarnak szakadni a digitalizációról? Már nem a wifi-s helyek a menők, hanem ahol csend van. Vannak helyek, ahol ha belépnek egy helységbe, kint hagyják a mobiltelót... vagy vannak helyek, ahol fordítva működik az ismerkedés, azaz nem interneten, hanem személyesen BESZÉLGETNEK az emberek, igazi élő hanggal.
Persze mindenki maga dönt.
Lehet. Hasonló szöveget rengeteg csajtól hallani, akik tök jók arra, hogy megdöntse őket az ember vagy tárgyként legyenek kezelve, de komoly és érett kapcsolatra, társként alkalmatlanok. Ha ő normális nőt keresett, akkor érthető, hogy lapozott.
Ez a "mindenben döntsön a férfi" szöveg egy vicc. Határozott vagyok, simán döntök mindenben, ha kell, de nem mindig érdekel és értelmét sem látom. A hova menjünk kajálni kérdés nekem egy tök lényegtelen dolog, ha a környéken egy csomó helyen kapni olyan kaját, amit szeretek. Ha megkérdezi egy lány, akkor visszakérdezek, hogy mit enne. Ha ő pizzát akar enni, akkor nem fogom bevágni a kocsiba, lekötözni és elcipelni a mekibe, hogy egy hamburgert tömjek a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!