Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet e miatt utasított el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e miatt utasított el egy férfi ez olyan negatív a férfiaknál?

Figyelt kérdés

Két hete beszélgetek egy férfivel interneten nagyon jó vele. Nagyon helyes nagyon bejött ez a férfi és nagyon jól éreztem magam vele Skypeon is beszéltünk.

Kérdezte milyen férfiak jönnek be nekem.

Erre ezt írtam :

"A határozott, nem szeretem a tökörészést, se a mellé beszélést

Tudja mit akar

Döntsön ha kell

Én amúgy is döntök eleget otthon és a munkahyelyemen

Had ne nekem kelljen már kitalálni, hogy hová menjünk, vagy mit csináljunk, ha találkozunk.

De a nem tudom, nekem nem válasz"

Mikor ezt elmondtam neki utána abszolút nem keresett egyszavas válaszokat írt és olyan volt hogy nagyon le akart rázni

2019. máj. 5. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez durva volt szegény pasinak. De ennyire ne legyél szókimondó. De szerintem részben igazad van: egy férfi találja fel magát. Ne legyen anyámasszony katonája. Meg amúgy is ez a kérdés milyen pasik jönnek be?? Hülyekérdésre meg hülye válasz. Eleve ha vkivel beszélgetek és legyen az neten vagy élőben..már eleve bejött a pasi. Nem tudom ezt én hülyekérdésnek tartom. Ne az alapján idomuljon egy férfi higy nekem mik jönnek be!!hanem mutassa meg mennyire férfi.
2019. máj. 5. 23:46
 12/14 Rockarc ***** válasza:
100%

Nalam ez durvan negativnak szamit. Persze fel tudnam venni a kesztyut, de minek? Egy noben nem az arroganciat keresem. Abbol mondhatni tele a padlas. Azonnal kasza.

Amugy nem baj, ha ilyen vagy, kulon megkoszonnem, hogy ezt gyorsan tisztaztuk. Csak innentol nyilvanvalo, hogy nem egymast keressuk.

Az is erdekes, amit a vegen irtal. Az ilyen dolgok, hogy mi legyen az ebed, vagy hova menjunk, engem annyira hidegen hagy alapbol, hogy a nekem mindegy valaszt teljesen helyen valonak erzem. Nalam ezek nem "szent" temak, az egyik ugyanolyan jo, mint a masik. Persze, ha valami konkret dologrol van szo, hogy ez legyen van az, akkor eldontom, de ezek a semmibe veszo kerdesek nalam nem a dontes kategoriaba tartoznak. Javasolj valamit, vagy ajanlj fel eldontendo kerdest.

43F

2019. máj. 6. 00:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiderült, hogy gyorsan és határozottan tud döntést hozni.
2019. máj. 6. 05:36
 14/14 A kérdező kommentje:

9. Dehogy van..... Sokat vagyok interneten több éve rajta vagyok és eddig csak rajta kívül egy ilyen férfival akivel ilyen jól elbeszélgettem az pedig az exem volt

..

2019. máj. 6. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!