Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e miatt utasított el egy férfi ez olyan negatív a férfiaknál?
Két hete beszélgetek egy férfivel interneten nagyon jó vele. Nagyon helyes nagyon bejött ez a férfi és nagyon jól éreztem magam vele Skypeon is beszéltünk.
Kérdezte milyen férfiak jönnek be nekem.
Erre ezt írtam :
"A határozott, nem szeretem a tökörészést, se a mellé beszélést
Tudja mit akar
Döntsön ha kell
Én amúgy is döntök eleget otthon és a munkahyelyemen
Had ne nekem kelljen már kitalálni, hogy hová menjünk, vagy mit csináljunk, ha találkozunk.
De a nem tudom, nekem nem válasz"
Mikor ezt elmondtam neki utána abszolút nem keresett egyszavas válaszokat írt és olyan volt hogy nagyon le akart rázni
Nalam ez durvan negativnak szamit. Persze fel tudnam venni a kesztyut, de minek? Egy noben nem az arroganciat keresem. Abbol mondhatni tele a padlas. Azonnal kasza.
Amugy nem baj, ha ilyen vagy, kulon megkoszonnem, hogy ezt gyorsan tisztaztuk. Csak innentol nyilvanvalo, hogy nem egymast keressuk.
Az is erdekes, amit a vegen irtal. Az ilyen dolgok, hogy mi legyen az ebed, vagy hova menjunk, engem annyira hidegen hagy alapbol, hogy a nekem mindegy valaszt teljesen helyen valonak erzem. Nalam ezek nem "szent" temak, az egyik ugyanolyan jo, mint a masik. Persze, ha valami konkret dologrol van szo, hogy ez legyen van az, akkor eldontom, de ezek a semmibe veszo kerdesek nalam nem a dontes kategoriaba tartoznak. Javasolj valamit, vagy ajanlj fel eldontendo kerdest.
43F
9. Dehogy van..... Sokat vagyok interneten több éve rajta vagyok és eddig csak rajta kívül egy ilyen férfival akivel ilyen jól elbeszélgettem az pedig az exem volt
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!