Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, eddig mennyi férfi utasított vissza titeket?
11.
Nem!
Hanem azért, mert Hazudsz!
2, és azok is akkor, amikor még tini voltam.
Aztán később már nem kezdeményeztem senkinél, hanem elkezdtek folyamatosan érdeklődni nálam.
Három, de az egyiknél még tizenkettő voltam, a srác, pedig tizenöt, a másik esetben meg harmadikosok voltunk mind a ketten általánosban. A harmadik meg egy tinder-randi volt, amihez nem volt kedvem, mert előre látható volt a chates beszélgetésből, hogy nem passzolunk a sráccal, szóval tettem is azért a randi utáni "legyünk csak barátok" üzenetért, mert nem akartam én kimondani, hogy ebből ne legyen semmi.
Még mielőtt valami incel nekem esne, hogy valami pénzéhes genyó vagyok, és biztos a vélt fizuja miatt akartam lerázni a srácot. Mind a ketten egyetemisták voltunk, nem vártam el jó fizut tőle. Csak hát a srác pakisztáni volt, tervei között szerepelt hazamenni, ha végzett, meg neki fontos volt a vallása(muszlim) és, hogy ha a párja nem is hisz abban, amiben ő, bizonyos dolgokat kövessen (leginkább a no alkohol, meg no sertéshús vonalat hangsúlyozta), illetve minimum legyen keresztény a párja. Nem lett volna értelme jobban belemenni a kapcsolatosdiba, Mo.-n képzelem el az életemet és ateista vagyok.
Ezeken kívül nem kezdeményeztem, és más olyan helyzetbe se kerültem, hogy elutasítsanak. Kétszer akartam kezdeményezni, mind két esetben fiú barát iránt kezdtem többet érezni. "Szerencsére" a szorongás és túlgondolás megakadályozta, hogy szétcsesszem ezeket a barátságaimat egy "vallomással". Mind a két srácról kiderült még a "kezdeményezésem" előtt, hogy melegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!