Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barito kérdése:
Lányok, sok férfi utasított vissza titeket?
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 17:20
11/36 anonim válasza:
Volt akivel kikezdtem, nem szoktam visszautasítani.
12/36 anonim válasza:
Volt példa, de főleg tinderesek (én is volt hogy utasítottam el). Volt olyan, aki randi előtt egy órával letiltott, és ghostolt, volt olyan, akivel tök jól indult, nem tudott megfektetni hamar (18 voltam) szintén ghostolt, volt akivel volt egy kellemes randi, utána soha többet beszélgetés, volt, akivel iszonyat odáig voltunk egymásért, de ő nem lett szerelmes belém, és hónapok tipródása után elutasított (szerintem ez fájt a legjobban mert én nagyon kedveltem). Volt olyan is, aki nagyon tetszett, ő is felfigyelt rám, házibuliban jól lerészegített, kavart velem és másnaptól ghosting...szóval volt minden :D
13/36 anonim válasza:
Technikailag még nem utasítottak vissza, de ez azért van, mert akinél tudom, hogy esélyem sincs ilyen vagy olyan okból, annál eleve nem próbálkozom.
14/36 anonim válasza:
Nekem nagyon sok jelentkezőm volt , most is lenne csak férjem van.
Mind szexelni akart és felvállalni nem .
Általában 3 hónap után koptattak le.
Sosem jöttem rá hogy mi az oka.
A férjem szerint okos vagyok , szép, és imád.
Másnak meg nem kellettem.
Még egy világ rondája exem is megcsalt és elhagyott.
Mind elhagytak…
15/36 anonim válasza:
Ahogy vesszük. Ghostingoltak páran, de én több pasit utasítottam vissza, mint ahányan engem.
16/36 anonim válasza:
Igen elég sok. De nem érdekelt, nem adtam fel, és vègül lett párom.
17/36 anonim válasza:
Engem nem, mindig én választottam pedig .
18/36 anonim válasza:
Túl sok a faszika az a baj. Jó lenni ha picit limitálódna az állomány.
20/36 anonim válasza:
Nem szoktam kezdeményezni. De volt olyan, hogy első randi után nem keresett többet. Tőlem amúgy állítólag félnek a férfiak, túl ijesztő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!