Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi mikor túl öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket vállaljon?

Figyelt kérdés

30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?

Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.

Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.

Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?

2024. jan. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
Sem azt, hogy minden 79 éves képes gyereket nemzeni. Vagy egy 30-as not meghódítani. De Niro kivétel.
2024. jan. 2. 19:57
 52/75 anonim ***** válasza:
0%

Látom nagyon lepontozták ezt a 16 év optimális korkülönbséget. Pedig olyan amerikai egyetemek adták hozzá a nevüket ehhez a kutatáshoz, hogy a legolcsóbb szakján sem tudnál magyar átlagfizetéssel életed végéig spórolással sem befizetni a tandíjat!

De te biztos okosabb vagy, mint az ott végzett, óriási karriert befutott kutatók :)

2024. jan. 3. 10:54
 53/75 anonim ***** válasza:
52- linkeld már be ezt a nagyszerű kutatást, kíváncsivá tettél.
2024. jan. 3. 10:56
 54/75 anonim ***** válasza:
52) azert vágod, hogy bármely (pláne társadalomtudományi) témában rendre kerülnek ki egymásnak ellentmondó kutatási eredmények akár gyors egymásutánban, akár ugyanabból az intézményből? Erre hivatkozni, hogy egy kutatás szent és megkérdőjelezhetetlen, mert mekkora neve van az egyetemnek, röhejes. Tudod, hány kutatás dőlt már meg harvardi/oxfordi/akármilyen csoportoktól? 😅
2024. jan. 3. 10:57
 55/75 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a tapasztalatok még Magyarországon is pontosan ezt mutatják, pedig társadalmilag elmaradottabb mint az USA. Itt is azt látom, hogy a 45 éves férfi, 30 éves nő párkapcsolat működik a legjobban. Ott nincs veszekedés, nincs válás, harmónia van, gyereknevelés van. Azok a párok ahol meg nincs korkülönbség azok pedig szinte az összes válással, szakítással végződik. Az összes.

Szóval én egyáltalán nem tartom ezt a kutatás eredményt elrugaszkodottnak a valóságtól.

2024. jan. 3. 11:02
 56/75 anonim ***** válasza:
Én meg pont nem ezt látom, nem egy ilyen házasságot láttam már felbomlani, mert egyszerűen nem ugyanott tartott a két ember. Na, akkor most mi van? Linkeld a tanulmányt.
2024. jan. 3. 11:06
 57/75 anonim ***** válasza:
100%
A szűk környezeted nem reprezentatív minta. Lövésed sincs, melyik házasságban van vagy nincs veszekedés. A random kutatás eredménye egybevág a személyes elképzeléseiddel, ezért automatikusan elfogadod. Ha rákeresnél, találnál egy rakás kutatást azzal a konklúzióval is, hogy minél kisebb korkülönbség az optimális, csak azt elutasítaná az agyad. De nekem teljesen mindegy, nyugodtan vadássz 16 évvel fiatalabb nőket 🤷‍♀️
2024. jan. 3. 11:08
 58/75 anonim ***** válasza:
0%

Á értem. Szóval sem a legnevesebb amerikai egyetemek kutatásai, sem a személyes tapasztalataim, semmi nem reprezentatív minta csak a gyik-es korosodó nők meglátásai a reprezentatívan. Bravó :)

Tartsd továbbra is csukva a szemed, nem baj.

2024. jan. 3. 12:30
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
58) 26 vagyok, te szerencsesütemény. Ami amúgy irreleváns itt, de mint mondtuk, egész nyugodtan keress fiatalabb nőt, csak kár megideologizálni, mint sziklaszilárd bizonyított tényt, hogy ez a tuti recept. Hajrá!
2024. jan. 3. 12:32
 60/75 anonim ***** válasza:
100%
58- Ki a bántot érdekel, hogy mit mondanak a legnevesebb amerikai egyetemek, ha én pl nem vonzódom a nálam 16 évvel idősebb férfiakhoz? Nekem aztán lobogtathatják a tanulmányi eredményeiket, mindenki úgyis azt választja, akihez ő vonzódik. Nem általános, hogy ilyen nagy korkülönbség lenne a párok tagjai között.
2024. jan. 3. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!