Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi mikor túl öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket vállaljon?

Figyelt kérdés

30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?

Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.

Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.

Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?

2024. jan. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon max 45. Az a pár év nem számít annyit. Én találkoztam olyan 45 éves pasival tarskereson, aki még nem is döntötte el, hogy akar-e gyereket :-D
2024. jan. 2. 16:32
 12/75 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy késésben, sőt. Nem kell kapkodnod.
2024. jan. 2. 16:35
 13/75 anonim ***** válasza:
0%

10-es

Nem igaz. 40-45 a határ nőknél, ezt aláírom. Az után felelőtlenség. De egy férfinál a határ az a nő korához képest 15-20 év.

Amerikai szakértő kutatók, nagyon neves egyetemekkel együtt végzett kutatása szerint a legkiegyensúlyozottabb párkapcsolatban manapság 16 év a korkülönbség a férfi javára. Ez szociológiai tény. Ilyen korban élünk.

Ez már nem a kommunizmus, hogy mindenkinek a szomszéd jutott, és nem adnak ingyen ingatlant senkinek. Valamint a karriert is be kell indítania, ami hagyományosan még mindig a férfi dolga.

Bizony egy férfi 60 éves koráig még lehet apuka. George Clooney is 57 évesen vált apává. Késő volt? Dehogy volt késő.

2024. jan. 2. 16:36
 14/75 anonim ***** válasza:
100%
13-csakhogy az átlag magyar anyagi háttere picit elmarad Clooney-etol, ezt se felejtsük el! Neked meg 60 évesen is gurizned kell majd, hogy kinyogd q gyereked tanittatasat, Clooney meg akkor hagyja abba a filmezés, amikor aakarja.A fizikai állóképességről ne is beszéljünk. Azt se tudhatod hogy lesz-e nyugdíjad, erre akarsz oregkorodra gyereket vállalni? Na, ez a felelőtlenség! A rockstarok könnyen potyogtatjak a gyerekeket 80 évesen is, akkora a vagyonuk, hogy még van oldva a gyerekek meg az unokák jövője.
2024. jan. 2. 16:39
 15/75 anonim ***** válasza:
100%

"De egy férfinál a határ az a nő korához képest 15-20 év."

Akkor olvasgass olyan emberektől gondolatokat, akiket későn vállaltak a szülei. Hogy az esküvőjükön milyen magányosak, mennyire irigyek a párjukra és a szüleire, milyen kevés tartalmas emlékül van a szüleikről. Akinek az apja csak úgy él a fejében, mint egy beteg öregember.

2024. jan. 2. 16:40
 16/75 anonim ***** válasza:
13, linket dobj légyszi.
2024. jan. 2. 16:40
 17/75 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám 39,apukám 42 éves volt, mikor megszulettem. Most 44 éves vagyok, és mindkét szülőmet elkészítettem már, sajnos.
2024. jan. 2. 16:42
 18/75 anonim ***** válasza:
13: Robert de Niro 80 evesen lett hetszeres apa tavaly, de a het gyerekebol ot mar eleg keson jott. Nem tartom egeszsegesnek, ez az en velemenyem.
2024. jan. 2. 16:45
 19/75 anonim ***** válasza:
17%

Magyarországon sem ritka a nagy korkülönbség. 80 éves embernek is lehet még akár tini barátnője is:

[link]

Lásd a képen Kunhegyes polgármestere és menyasszonya.

2024. jan. 2. 16:51
 20/75 anonim ***** válasza:
100%
50-nél, illetve efölött már problémás. Tényleg érthetetlen, hogy miért nem gondolják át a szülők azt, hogy például mi van akkor, ha a gyereked ugye 20 éves lesz, te már 70 (!), ha megéled egyáltalán. De nem akarok hazudni, szerintem már 40 vagy afelett is gond egy kicsit. Sok 40-es nek már 5-6 éves gyereke van, ergo 30-35 évesen már apa lett. Az 50-55 már sok ehhez. Persze gyereket tudsz nemzeni egy nőnek, de az csak a "kisebbik gond", fel is kellene nevelni.
2024. jan. 2. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!