Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket
vállaljon?
Figyelt kérdés
30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?
Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.
Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.
Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?
39) ha valami érthetetlen okból egy 22 évessel akarsz családot alapítani, ajánlom Borsod- vagy Baranya megye kistelepüléseit, bőven találhatsz a belőtt korcsoportban gyakorlott anyukákat.
2024. jan. 2. 18:34
42/75 A kérdező kommentje:
40. Nincs kocsid lakásod 25 éves férfiként, akkor joggal tekintenek rád a nők senkiként, de ha nő vagy akkor sajnálni kell, hogy nem volt elég időd, felépíteni magad?
2024. jan. 2. 18:35
43/75 anonim válasza:
42) sosem tekintettem egy 25 évesre senkiként, mert nem volt lakása. Egyúttal nem kell sajnálni egy 25 alatti nőt, csak tökéletesen érthető, ha még nem alkalmas neki a gyerekvállalás. Esküszöm, te szándékosan küzdesz ennyire a szövegértéssel.
2024. jan. 2. 18:57
44/75 A kérdező kommentje:
43. Nem csak a gyakorin ez a jó kis (kettős)mérce, sokszor láttam már ezt leírva.
2024. jan. 2. 18:59
45/75 anonim válasza:
Tudod, itt névtelen emberek trollkodnak és verik le a feszkót idegeneken. Természetes, hogy itt minden 25 évesnek milliós vállalkozása van és az itteni incelek szerint egy 26 éves nő öreg és elkeseredett. Nem kell minden fszságot bevenni, pláne nem frusztrálni magad rajta 😂
De ez amúgy továbbra sem magyarázza meg, mi a bánatért lenne neked fontos, hogy 30 évesen egy max 24 éves nőt fogj szülésre 😀
2024. jan. 2. 19:05
46/75 anonim válasza:
22 evesen 39 eves volt a pasim, felesegul nem akart venni, de kozos gyereket mar igen, aki fiu es persze az o nevet kellett volna kapnia. Na mindegy, 22 evesen nem alltam keszen az anyasagra. 5 ev telt el azota, masik parom lett, hazat vettunk, osszehazasodtunk es 28 leszek nyaron mire szulni fogok, a ferjem addigra 39.
2024. jan. 2. 19:08
47/75 A kérdező kommentje:
25. Azt más írta, nekem jó a velem egykorú, meg a picit idősebb is.
2024. jan. 2. 19:26
48/75 anonim válasza:
47) a 27-35 korosztályban már elég magas arányban találhatsz nőket, akik mostanában készen állnának a gyerekvállalásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!