Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi mikor túl öreg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket vállaljon?

Figyelt kérdés

30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?

Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.

Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.

Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?

2024. jan. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
2 jo peldaja annak amikor elme tek mar az evek a feje felett de o meg 20 evesnek hiszi magat..
2024. jan. 2. 17:43
 32/75 anonim ***** válasza:
100%
27) attól, hogy te a környezetedben látsz sportos, fiatalos(nak tűnő) középkorú férfiakat, még statisztikai tény marad a lakosság egészét tekintve, hogy a féfiak nincsenek jó állapotban 40 fölött. Szív- és érrendszeri problémák, mozgásszervi panaszok, nagyobb arányú elhízás, mint a nőknél (és pláne veszélyesebb hasi túlsúly a zsigeri zsír miatt szemben a nők csípő/comb tájéki túlsúlyával) kivizsgálatlan idegrendszeri, daganatos és egyéb problémák tömege.
2024. jan. 2. 17:48
 33/75 anonim ***** válasza:
15%

32. Mert a fiataloknál más a szitu? Sokan drogoznak és piálnak. Fiatalon doppingolnak, vagy nem is sportolnak.

De tudod mit, rendben, akkor miért is nem szülnek manapság a nők? Pláne nem 2X évesen, ahogy szokás?

2024. jan. 2. 17:52
 34/75 anonim ***** válasza:
100%
33-hat ez az, hogy ezek a problémák majd később jönnek ki, 40-50 folott. A magyar férfi sajnos nem hosszú életű.
2024. jan. 2. 17:54
 35/75 anonim ***** válasza:
100%
33) a fiatalkori egészségtelen életvilel 40-45 körül ütközik ki általában. Úgyhogy igen, 'a fiatalabbaknál jobb a helyzet', mert ha Láncdohányos Józsi 30 évesen gyereket vállal, a gyerek 15 éves koráig még pont képes vele futni a ladba után, szemben azzal, ha 45 fölött vállal gyereket, előrehaladott érrendszeri problémákkal. Nem értem, mit nem értesz.
2024. jan. 2. 18:15
 36/75 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem 35 a vége. Aki annál idősebb akkor már túl öreg lesz a gyerekhez. Pl egy 50 éves hol fog focizni egy kisfiúval ? Sehogy nem lesz már rá energiája.
2024. jan. 2. 18:20
 37/75 anonim ***** válasza:
100%
Annyira vicces, mikor azzal jönnek, hogy a nők félnek az öregedéstől, mikor minden ilyen kérdésnél férfiak hisztiznek idegesen, hogy ők örökké élnek.
2024. jan. 2. 18:21
 38/75 anonim ***** válasza:
100%

33) "miért is nem szülnek manapság a nők? Pláne nem 2X évesen, ahogy szokás?"

1: régen sem azért álltak neki 17 évesen a sorozatgyártásbak, mert tudatosan így volt nekik a legjobb. Fogamzásgátlás híján (és sokszor beleszólás nélkül) így alakult és slussz. Akik azon kárognak, hogy milyenmár', hogy ma még 45 évesen szülnek, megsúgom, hogy a kezdetek óta szültek egészen a menopauza pillanatáig, annyi a különbség, hogy ma addigra nincs 6 meglévő gyerekük (tán nem baj).

2: egy nő életére: fizikai- és mentális egészségére, megélhetésére, jövőbeli kilátásaira, társadalmi helyzetére ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL nagyobb hatással bír a gyerekvállalás, mint egy férfi esetében. Milliószor akkora kockázatot hordoz az egész és épeszű nő ma hatszor meggondolja, kivel, mikor és miből áll ennek neki.

2024. jan. 2. 18:21
 39/75 anonim ***** válasza:

34-35.

Értem én, de ha egyszer a legtöbb, a szó jó értelmében "átlagos" férfinek soha nem lesz, pláne nem 30-35 éves korára stabil anyagi háttere, ha meg neje és gyereke is lesz, akkor pláne nem.

Ráadásul mondjuk én 30 vagyok, mondjuk van kocsim, lakásom, pénzem, 0 hitelem. 1000 magyar, 25 alatti nőből, hány akar szülni? És azzal az 1-el hol ismerkedjek, a "MOSTAZONNALCSINÁLJFELTECSŐDÖR!!!.HU" oldalon?

2024. jan. 2. 18:23
 40/75 anonim ***** válasza:
100%
39) miért kéne 25 alatti nővel gyereket vállalnod? Persze, hogy a nagyja nem akar, alig volt még ideje megalapozni az életét, mielőtt a kukába vághatná évekre a haladást 1-3 gyerek mellett. Ha meg szerinted egy 28-29 éves öreg a gyerekvállalásboz, akkor nincsenek számodra további érveim 😀
2024. jan. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!