Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket vállaljon?
30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?
Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.
Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.
Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?
32. Mert a fiataloknál más a szitu? Sokan drogoznak és piálnak. Fiatalon doppingolnak, vagy nem is sportolnak.
De tudod mit, rendben, akkor miért is nem szülnek manapság a nők? Pláne nem 2X évesen, ahogy szokás?
33) "miért is nem szülnek manapság a nők? Pláne nem 2X évesen, ahogy szokás?"
1: régen sem azért álltak neki 17 évesen a sorozatgyártásbak, mert tudatosan így volt nekik a legjobb. Fogamzásgátlás híján (és sokszor beleszólás nélkül) így alakult és slussz. Akik azon kárognak, hogy milyenmár', hogy ma még 45 évesen szülnek, megsúgom, hogy a kezdetek óta szültek egészen a menopauza pillanatáig, annyi a különbség, hogy ma addigra nincs 6 meglévő gyerekük (tán nem baj).
2: egy nő életére: fizikai- és mentális egészségére, megélhetésére, jövőbeli kilátásaira, társadalmi helyzetére ÖSSZEHASONLÍTHATATLANUL nagyobb hatással bír a gyerekvállalás, mint egy férfi esetében. Milliószor akkora kockázatot hordoz az egész és épeszű nő ma hatszor meggondolja, kivel, mikor és miből áll ennek neki.
34-35.
Értem én, de ha egyszer a legtöbb, a szó jó értelmében "átlagos" férfinek soha nem lesz, pláne nem 30-35 éves korára stabil anyagi háttere, ha meg neje és gyereke is lesz, akkor pláne nem.
Ráadásul mondjuk én 30 vagyok, mondjuk van kocsim, lakásom, pénzem, 0 hitelem. 1000 magyar, 25 alatti nőből, hány akar szülni? És azzal az 1-el hol ismerkedjek, a "MOSTAZONNALCSINÁLJFELTECSŐDÖR!!!.HU" oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!