Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi mikor túl öreg szerintetek, hogy gyereket vállaljon?
30 évesen ha belekezdek egy kapcsolatba, szerintetek már késő, azt ígérni hogy biztos lesz gyerek?
Még vagy 5 év mire azt mondom hogy tarthat ott egy kapcsolat, hogy biztosnak nevezzem. És akkor ott vagyok 35 évesen, hogy 55 leszek mire leérettségizik.
Egy második gyereket meg teljesen esélytelennek látok.
Lehet csak én vagyok pesszimista, ti hogy látjátok ezt?
55-60 évesen. Az előtt nem. A férfi még az 50-es éveiben is ráér apává válni. A 40-es évei előtt pedig HIBA belemenni gyerekvállalásba egy férfi részéről! A mai világban legalábbis.
Régebben nem így volt, de ha a jelent kérdezed, akkor ez van.
3. 35nél bevállalom, akkor egy év mire megjön, 36 vagyok 2-3 év külömbség szerintem kell, tehát leszek 39-40 mire megjönne a második, vagyis leszek kb 60 mire leérettségizik, mit fogok én tudni adni egy 20 évesnek?
Fejben már szerintem nem ott leszek, hogy rendes apaként támogassam.
Igazából már az elsőnél is ettől félek. 😢
Ha csak spermaadagoló akar lenni, azt csinálhatja, bár romlik annak is a minősége.
Aki valóban apa akar lenni, felnevelni érdemben a gyerekét, és ott lenni mellette nagyobb eseményeknél felnőtt korában is, az 40-ig tudja le.
Manapsag a nok is 40-45 korul vallalnak gyereket, sokan kozuluk az elsot. Ferfikent miben mas?
Szerintem 40 a hatar mindket nemnel, de nem en dontom el, nem en szabom meg mas gyerekvallalasi idejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!