Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy néz ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy néz ki egy átlagos nő?

Figyelt kérdés
Képekkel illusztráljátok, ha lehetséges. :)
2024. jan. 2. 13:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
98%
Nekem ebből az jött le hogy a kérdezőnek az átlagos nőt a természetesen nagyon szép nők jelentik míg a prémium kategória a megcsinált műnők tábora,töltött száj,szilikon mell stb.
2024. jan. 2. 14:33
 42/56 anonim ***** válasza:
96%
Hát, én egyik, általad #32 alatt linkelt csajra sem szeretnék hasonlítani, kérdező. Legfőképpen az utolsóra nem (a bikinisre).
2024. jan. 2. 14:48
 43/56 anonim ***** válasza:
95%
41# valahogy így lehet. A kérdező nagyon el van rugaszkodva a valóságtól. 😊
2024. jan. 2. 14:55
 44/56 anonim ***** válasza:
97%

41, nem akarok negatívkodni, de ez a legtöbb férfira igaz.

Ráadásul a közvélemény sem a természetesen szép, csinos nőkre mondja, hogy "fullos", hanem azokra, akik mindenhol ki vannak tömve szilikonnal. És ezért hiszik azt, hogy mivel nekik nem a virsliszájú (= fullos) nők tetszenek, ezért a természetesen szépek csak átlagosak.

2024. jan. 2. 15:03
 45/56 A kérdező kommentje:

44

Hát a legtöbb nőre is igaz, hogy nem az átlagos pasit tartják átlagosnak, hanem a filmsztárokat és egyéb influenszereket. :'D

Szerintük az átlagos pasi kb modell és 0 testzsírszázalékkal rendelkezik.

2024. jan. 2. 15:11
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, kérdező, mind értjük. Csalódott vagy és frusztrált. Most már lépjünk egyet!
2024. jan. 2. 15:31
 47/56 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a #2 által linkelt nő jön be a legjobban. Egyrészt odavagyok az ilyen nagy, barna szemekért, és szerintem ilyen kis kompakt 160 centis töltöttgalamb lehet. Ő az a típus, akihez egyből odamegyek, hátha...

A többi lány nem igazán az esetem. Nem azért, mert nem szépek, sőt, némelyik kimondottan gyönyörű. De egyrészt az ilyen szőke szilfidekkel nem tudok mit kezdeni, félnék, hogy eltöröm vagy valami. Nem az ugrik be róluk, hogy rendesen el lehet kapni és élvezi. 😬 Másrészt meg olyan... elérhetetlenek. Mint a zsiráf, hogy szép, szép, de otthonra nem kéne. Elnézegetem, de ennyi. Mint egy festmény. De nem az a belevaló, hús-vér nő.

2024. jan. 2. 17:02
 48/56 anonim ***** válasza:

[link]

De vótmá pont nemreg

2024. jan. 2. 17:41
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

[link]

😂😂 hat ne haragudj, én modell voltam és nagyon szigorú vagyok de ez egy SZÉP csaj :D

10/8-at adnék neki

2024. jan. 2. 17:47
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

49

Ezen a linken lévő lány tényleg nagyon szép.

2024. jan. 2. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!