Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki most újévkor megfogadta, hogy nem a lapátáll és vadászszem fogja lenyűgőzni, hanem az àtlagos, de intelligens és jófej srác?
Akihez nem tudok hozzá érni sem, ahhoz 2024 ben se fogok tudni. Es nem is akarom saját magamat erőszakolni, hogy márpedig legyek olyanokkal, akik nem jönnek be, vagy utálom, vagy undorodom is.
Kívánnád ezt a lányodnak?
Látom idén se veszik át a főszerepet a normális kérdések.
De sebaj, kérdező! Az idei éved is csak annyira lesz szar, mint a tavalyi 😏
"àtlagos, de intelligens és jófej srác"
Ezek közül egy sem igaz rád kérdező. Nem mindegy akkor neked, hogy kinek adnak esélyt? Se lapátállú szexi macsó nem vagy, sem kedves, intelligens, jófej srác sem.
Az a baj hogy szilveszterkor úgy megspricceltettem egy átlagos lányt a lapátállammal, zöld szememmel és nagy farkammal, hogy szerintem már átlagossal nem fogja élvezni többet
Bocsi:/
Azt fogadtam meg, hogy idén átugrom az incel kérdéseket gyiken.
Hopp, már meg is szegtem 🤭
Na, mind1, idén is a jó pasik fognak lenyűgözni, nem az ocsmány, siránkozó csődtömegek. Bocsi😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!