Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy néz ki egy átlagos nő?
Nekem ilyen nők jutottak mindig, sose volt olyan mint amit a kettes linkelt. Alapból kiesnek a dagadékok, az a csaj meg már arcra is az. :'D
Így nézek ki:
23 - Abszolút nem az, nekem tényleg olyan barátnőim voltak akiket linkeltem. Full standard, átlagos csajok.
Nem én tehetek róla, hogy valakinek az átlagos nő az ocsmány, dagadt igénytelent jelenti. Sajnálom azokat akiknek csak olyanok jutottak, mint amit a kettes linkelt.
18# ezek többnyire 10/9-10 csajok. Egyedül a fogszabályzós csaj aki kb 6-7 es.
De amúgy nem értem, tökmindegy hogy neked ezek átlagosak, de biztos hogy jobb pasijuk van mint te, mert a jó pasik, tudják becsülni a szépet, te meg nem tudod.
Hát marad az álmodozás szivem.
24 - Hatalmas tévedésben vagytok, ha nektek az átlagos csaj nem ezeket a nőket jelenti, mint amiket linkeltem. Hol éltek ti? :'D
Ne saját képeteket küldjétek be, ezzel erősítve az egótokat, hogy ti átlagosak vagytok. A dagadt, csúnya nők nem átlagosak. :')
Jót nevettem! LOLZ
dagadt, csúnya nők nem átlagosak. :')
Szerencsére a te véleményed cseppet sem fogja érdekelni őket. Ilyen fejjel meg nem nagyon osztanám az észt, mint ami neked van. Bagoly mondja verébre hogy nagyfejű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!