Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogy néz ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy néz ki egy átlagos nő?

Figyelt kérdés
Képekkel illusztráljátok, ha lehetséges. :)
2024. jan. 2. 13:17
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Nekem ilyen nők jutottak mindig, sose volt olyan mint amit a kettes linkelt. Alapból kiesnek a dagadékok, az a csaj meg már arcra is az. :'D

Így nézek ki:

[link]

2024. jan. 2. 14:04
 22/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy provokatív trollkérdés.
2024. jan. 2. 14:06
 23/56 A kérdező kommentje:

23 - Abszolút nem az, nekem tényleg olyan barátnőim voltak akiket linkeltem. Full standard, átlagos csajok.

Nem én tehetek róla, hogy valakinek az átlagos nő az ocsmány, dagadt igénytelent jelenti. Sajnálom azokat akiknek csak olyanok jutottak, mint amit a kettes linkelt.

2024. jan. 2. 14:08
 24/56 anonim ***** válasza:
96%

18# ezek többnyire 10/9-10 csajok. Egyedül a fogszabályzós csaj aki kb 6-7 es.

De amúgy nem értem, tökmindegy hogy neked ezek átlagosak, de biztos hogy jobb pasijuk van mint te, mert a jó pasik, tudják becsülni a szépet, te meg nem tudod.

Hát marad az álmodozás szivem.

2024. jan. 2. 14:08
 25/56 anonim ***** válasza:
96%
Troll jelentve
2024. jan. 2. 14:11
 26/56 A kérdező kommentje:

24 - Hatalmas tévedésben vagytok, ha nektek az átlagos csaj nem ezeket a nőket jelenti, mint amiket linkeltem. Hol éltek ti? :'D

Ne saját képeteket küldjétek be, ezzel erősítve az egótokat, hogy ti átlagosak vagytok. A dagadt, csúnya nők nem átlagosak. :')

Jót nevettem! LOLZ

2024. jan. 2. 14:12
 27/56 anonim ***** válasza:
95%

dagadt, csúnya nők nem átlagosak. :')

Szerencsére a te véleményed cseppet sem fogja érdekelni őket. Ilyen fejjel meg nem nagyon osztanám az észt, mint ami neked van. Bagoly mondja verébre hogy nagyfejű

2024. jan. 2. 14:14
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!Ha szerinted ezek az átlagosak, akkor linkelj ÁTLAG FELETTI, gyönyörű, 8-9-es nőket.Ugye 10-es nem létezik.Had lássuk.
2024. jan. 2. 14:15
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, linkelsz egy képet, milyen számodra az átlag feletti csaj?
2024. jan. 2. 14:16
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen csajaid lennének, akkor most is velük lennél elfoglalva, nem azzal, hogy most ők átlagosak vagy afelettiek. Ki a fszt érdekel. Valaki vagy tetszik vagy nem, nem azon kell lovagolni, hogy hány pontos.
2024. jan. 2. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!