Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy egy csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy csajjal elkezdek beszélgetni, aztán eltűnik, vagy alig alig ír?

Figyelt kérdés

Bárkivel elkezdek, vagy csak átnéz rajtam, minden üzenetemet elolvassa, de egy betűt képtelen írni. Vagy ha elkezdünk levelezni eltűnik, persze akkor is olvassa minden üzenetemet. Illedelmesen normálisan köszönök, még annyi sincs hogy visszaköszönjön. Ha elérhetőséget kérek egy kis beszélgetés után hogy normálisan ismerkedjünk ő inkább maradna a weboldalon. Nem tudom, de a mai nők, lányok miért ennyire rosszindulatúak és neveletlenek? Ez miért van? Miért nem lehet korrektül kommunikálni? Más is tapasztalja ezt? Nem tudom az idősebb generáció milyen, de nagyon el vagyok keseredve, rettenetesen unom már.

31F

2024. jan. 1. 21:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7es milyen bulikba szoktál járni?
2024. jan. 2. 00:23
 12/15 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem vagy elég gazdag, ne várd hogy érdeklődjenek. Csak a pénzed érdekli mindet, erre jobb ha az elején felkészülsz.
2024. jan. 2. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom bármi lehet. Lehet hogy letöltötte a Tindert mert úgy érezte készen áll újra ismerkedni, majd két három nap után megint eszébe jutott az exe, még nincs túl, úgyhogy újra jegeli a témát, de nem akarja ezt kifejteni a meglévő beszélgetéseinek. Vagy eleve nem is akar kapcsolatot, csak unatkozik, nagyon jó unaloműzőek vagytok ti férfiak :D Jobbra húzom a maximálisat és 5 percen belül 10 beszélgetőpartnerem van :D Csevegtek aztán visszatér az életbe, kezdődik a munka vagy bármilyen programja és már nem akar csevegni. Vagy mondtál valami rosszat és nem akarja ezt közölni csak nem akar beszélni veled. Sok férfinek ha megmondjuk hogy bocsi de nem szeretnénk ismerkedni akkor úgy válaszol, hogy akkor dögölj meg egyedül te rohadt kva, ezt akarjuk elkerülni, ha csak szimplán nem írunk vissza, akkor nem kapunk ilyen üzeneteket. Vagy mire írsz neki már matchelt mással és átmentem Messengerre úgyhogy kitörölte az appot a telefoonjáról mert annyira megfogta a másik srác, de nem szólt a meglévőknek.
2024. jan. 15. 15:52
 14/15 anonim ***** válasza:
10. Te könnyen beszélsz csúnya férfiként (feltételezem azért nincs sikeres a társkeresőn), van max 3 matched egy élet alatt, persze, hogy őket szívesen jelölöd be Facebookon, gondolom bármilyenek, szívesen összejönnél velük. Nos nekünk nőknek van többezer matchünk is, ebből sokan akarnak átmenni Facebookra. Én csak olyannal megyek át, akivel talit is lebeszéltem, mert ha mindenkivel átmennék, akkor lenne egy csomó fölösleges Facebook ismerősöm, mert a beszélgetés úgyis elhalna egy fél nap alatt, persze törölhetném is őket de az fárasztó. Mentem már át kb 5 mondat után Facebookra, majd ott elkezdett magáról képeket küldeni, ahogy póló nélkül pózol, hogy nézzem a hátát milyen izmos és kint volt a segge is. Na az ilyet csak tiltani lehet, csak kár, hogy megtudta a teljes nevemet, és igen ez zavaró, mert könnyen megtudhat ezeknél személyesebb adatokat is. Igen az adataimból élnek a közösségi oldalak, de ők nem fognak zaklatni, de az elmebeteg Tinder felhasználók simán. Engem nyomoztak már le úgy, hogy a lakcímemet is megtudták. Annyit árultam el a Tinderes srácnak, hogy én is dolgoztam ott, ahol ő jelenleg és a hónapot, hogy mikor léptem ki, ő meg szabálytalan módon járt el és megnézte a kilépők listáját, úgyhogy elkezdett zaklatni Facebookon meg Instagramon, én megmondom őszintén be voltam parázva, hogy simán odajöhet a címemre, ha nem tetszik neki, hogy nemet mondok, úgyhogy próbáltam kedvesen visszautasítani, de tovább írogatott, végül kicsit durvábban kellett mondanom, szerencsére végül megértette és nem jött ide és anyukámat sem zaklatta (mert tudta az ő nevét is a rendszerből, meg amúgy a személyi számomat is). Úgyhogy vannak ilyenek. Nem vagyunk kötelesek mindenkit felvenni Facebookon, aki hajlandó ránk írni, megvárjuk inkább a türelmes férfit, aki nem akar egyből a személyes terünkbe belepofátlankodni. Sokan vannak, akik nem kérnek elérhetőséget, amíg nem volt tali, vagy minimum nem volt lebeszélve. Mi nagyon könnyen offolunk bárkit, mert úgyis sorbanáll a következő, nektek kell alkalmazkodni :)
2024. jan. 16. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Aki amiatt rinyál, hogy nem lóg a kiválasztott éjjel-nappal a fb-on, azzal én sem akarnék többet találkozni.
2024. jan. 16. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!