Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi oka lehet annak, hogy egy...

Mi oka lehet annak, hogy egy srác most elkezdett közeledni hozzám?Ha csak munkatársilag is,de hogy ne tűnjek bénának,mert én meg elég csendes vagyok,nem nagyon tudok tartósabban beszélgetni emberekkel.?

Figyelt kérdés
Mindketten házasok vagyunk.Egy helyen dolgozunk,nemrégig csak köszöntünk egymásnak ,kb 1 éve dolgozik itt. Aztán néha oda jött hozzám, és elkezdtünk. Vagyis hát inkább ő beszél, nagyon közvetlen meg beszédes mindenkivel, már már túlzóan közvetlen számomra, mert én meg pont hogy antiszoc vagyok. Elég személyes dolgokról is beszél,meg néha olyan furán fogalmaz,(ami biztos csak a személyiségéből fakad és csak számokra fura mert én az ellentéte vagyok) de simán félreérthető lenne. Mindenesetre nem úgy fogom fel, próbálok laza lenni de egy idő után nem tudok mit mondani. Szimpatikus mint ember is ,ilyen kedves fiús, ezért is jó lenne haverkodni vele,meg amúgy is kevés emberrel van lehetőségem beszélni ott,de elég béna vagyok az ilyesmibe.
2023. ápr. 13. 21:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Juj ,a helyesírási hibákért bocsi.
2023. ápr. 13. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát azért én észnél lennék, hogy biztosan baráti maradjon a kapcsolat. Például mikor félreérthető dolgokat mond, célzásokat tesz azonnal megemlítem a páromat. Nálam nincs olyan hogy pillanatnyi elgyengülés meg kialakult valahogy a szerelem... :D

Kicsit naívnak tűnsz a leírás alapján, csak ezért szólok, hogy ne lepődj meg nagyon.

Ha ő beszél akkor nincs min izgulni, kérdezz vissza néha és ennyi.

Ha természetesen nem jön beszédtéma akkor nem kell erőltetni. Szerintem az olyan beszélgetések mindig izzadságszagúak, amire készülni kell. De amúgy beszélgessetek a munkáról, időjárásról, hobbikról, állatokról pl.

2023. ápr. 13. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Na és mi lett szexeltek?
dec. 13. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:
igen,de még miazhogy.... aztán összetörte a szívem...
dec. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!