Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » T.i ismertetek már meg innen...

T.i ismertetek már meg innen valakit? Mert akikkel elkezdek beszélgetni azok előbb-utóbb eltűnnek

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 16:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
Lány vagy?
2022. dec. 28. 17:01
 2/12 anonim válasza:
Személyesen nem. Olyan van akivel beszélgettem már és néha napján egymásra írunk. A legtöbb olyan, akivel konkrét párkapcsolati szándékkal indult a diskurzus, de egyéb okok miatt nem jutottunk el a találkáig.
2022. dec. 28. 17:03
 3/12 anonim válasza:

Én igen. 2 barátnőm is lett innen.

De egyikkel sem párkapcsolati szándékkal kezdtünk el beszélgetni. Egyszerűen csak így alakult.

2022. dec. 28. 17:06
 4/12 anonim válasza:
Velem csak próbáltak kommunikálni, de én nem igazán vagyok hajlandó rá, mert ki tudja, ki ül a túloldalon. És se időm, se energiám nyomozgatni.
2022. dec. 28. 17:07
 5/12 anonim válasza:
Régebben volt pár lány, akivel találkoztunk. Az utóbbi években viszont én is inkább azt tapasztalom, mint te, eltűnnek az emberek, vagy még ha át is megyünk mondjuk Messengerre, akkor ott szakad meg a beszélgetés. Egyre több az idegbeteg itt, volt, aki azért kezdett hisztizni, mert a képei láttán megírtam neki, hogy szép és csinos, erre leugatott, hogy mit képzelek én, hogy rámozdulok. De a legtöbb emberrel még idáig sem lehet eljutni, totál közömbösek, hiába igyekszem normális és türelmes lenni, volt is olyan, akinek megmondtam, hogy ennek így nem látom értelmét, semmi kedvem udvari bolondként szórakoztatni őfelségét, csak akkor nem tudom, minek ír vissza, ha nem akar normálisan beszélgetni. Egyetlen olyan lány van, akivel évek óta tartjuk a kapcsolatot, ő szakmabeli, és tervezzük a találkozást, de ennyi, az utóbbi évek felhozatala nagyon silány.
2022. dec. 28. 17:18
 6/12 anonim válasza:
Én találkoztam már innen pár emberrel, de mostanaban ez ne annyira jellemző tényleg.
2022. dec. 28. 17:27
 7/12 anonim válasza:
Volt tali,de aztán egy idő után eltűnés lett belőle.Sajna a távolság a probléma.
2022. dec. 28. 17:43
 8/12 anonim válasza:
2 személlyel ismekedtem eddig meg, tartjuk a kapcsolatot, bár élőben sosem találkoztunk még.
2022. dec. 28. 17:50
 9/12 anonim válasza:
Sokan marhára válogatósak még a beszélgetés terén is, engem most pattintott le egy csaj egy beszélgetős/ismerkedős kérdés kapcsán, hogy még megyén belül is túl messze lakunk egymástól. Ja, ha így van, csak akkor nekem ne vinnyogjon senki, hogy magányos. Komolyan nem értem az ilyen embereket, de már nem is akarom őket megérteni.
2022. dec. 28. 18:22
 10/12 anonim válasza:
én több emberrel is találkoztam innen. komoly barátság, kapcsolat nem lett egyik találkozásból sem, de közösségi oldalakon ismerőseim.
2022. dec. 28. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!