T.i ismertetek már meg innen valakit? Mert akikkel elkezdek beszélgetni azok előbb-utóbb eltűnnek
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 16:59
11/12 anonim válasza:
Nekem lett innen egy egy éves kapcsolatom és volt két lány akivel randizni is elmentem, azok közül az egyik csajszival 3-4 hónapot találkozgattunk.
Szerintem gyakori az egyik legnagyszerűbb hely ismerkedni (ha azt nézzük, hogy mennyire egyszerű hosszabb beszélgetéseket elérni), az egyetlen hátránya az, hogy évente pár kérdést lehet csak kiírni, mert ha spamelsz az elég erőltetettnek tűnhet. Meg ki kell fogni, hogy ne trollkodjanak a kérdésed alá az első kommentekben, mert akkor jóval kevesebb üzit fogsz kapni és normális választ meg nem is nagyon.
2022. dec. 28. 19:30
12/12 anonim válasza:
Nem egy személlyel cseréltünk facebookot. Úgy, hogy valójában nincs is szándékomban itt ismerkedni.
De személyes találkozás nem lett senkivel.
2022. dec. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!