Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy egy csajjal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy csajjal elkezdek beszélgetni, aztán eltűnik, vagy alig alig ír?

Figyelt kérdés

Bárkivel elkezdek, vagy csak átnéz rajtam, minden üzenetemet elolvassa, de egy betűt képtelen írni. Vagy ha elkezdünk levelezni eltűnik, persze akkor is olvassa minden üzenetemet. Illedelmesen normálisan köszönök, még annyi sincs hogy visszaköszönjön. Ha elérhetőséget kérek egy kis beszélgetés után hogy normálisan ismerkedjünk ő inkább maradna a weboldalon. Nem tudom, de a mai nők, lányok miért ennyire rosszindulatúak és neveletlenek? Ez miért van? Miért nem lehet korrektül kommunikálni? Más is tapasztalja ezt? Nem tudom az idősebb generáció milyen, de nagyon el vagyok keseredve, rettenetesen unom már.

31F

2024. jan. 1. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%

Ezen az oldalon mondod?

Itt teljesen normál ez. Elhal már itt a beszélgetés, vagy ha megadom a Messengert utána, vagy a személyes találkozó előtt.. :D

Több 10 nő utáni tapasztalat.

Arra jutottam, hogy itt sajnos főként önbizalomhiányos "maradék" nők vannak fent. Még attól is félnek, hogy megírják ha máshogy döntöttek és nem szeretnék folytatni, amit elkezdtünk.

2024. jan. 1. 21:24
 2/15 zsolax88 válasza:
27%
szia igazából én velem is ezek a problémák vannak.most legutóbb volt is egy nő csevegek vele sőt ki is derült hogy egy kerületben lakunk sőt még az anyját is ismerem volt kolléga nőm azt hittem könyjű dolgom lesz .s végül eltűnt nem válaszol az üzenetemre jobbnak láttam feladni talán az van hogy megijjet
2024. jan. 1. 21:33
 3/15 anonim válasza:
100%

Valószínűleg nem voltál szimpatikus /érdekes. Nyilván nem szép dolog tőle hogy eltűnik, de velem is volt már hogy férfi tűnt el, úgyhogy ez kölcsönös, nem a lányok "neveletlenek", vagy már minden férfi és nő "maradék" ezen az oldalon...

Amúgy férfiak közt én olyannak nem válaszoltam egy idő után, aki folyamatosan szexuális témában kérdezett (hány partnerem volt, milyen pózokat szeretek stb), jeleztem hogy nem tetszik a téma, folyamat bedobta utolsó kérdésnek, egy idő után nem válaszoltam. Volt aki először teljesen más dolgot mondott mint ami (kor, lakóhely, szándék), és szintén nagyon nem normális témákat feszegetett, egy ideig még valaszolgattam de aztán meguntam hogy már teljesen nem ott járunk ahol elkezdtük. Volt aki messengeren ghostolt (jó kölcsönös volt, ugyan én írtam neki utoljára, de több red flagje volt, úgyhogy nem bántam hogy mégse ír többé, én se írtam).

Hogy a másik oldalt is említsem: volt akitől én "ijedtem be" és nem válaszoltam. Sajnálom, ott tényleg én voltam a gyökér, de hát senki sem lehet tökéletes.

Szóval azért mert nem tudtok itt nőt felszedni, nem kell rögtön az egész nemet szidni, a férfiak egy része se sokkal jobb a témában, de hát ez van.

2024. jan. 1. 21:34
 4/15 A kérdező kommentje:
Társkereső oldalon. Szerintem egyáltalán nem normális hogy szinte midnenki ilyen. Azért ha az arányokat nézem a férfiak kommunikatívabbak és érdeklődőbbek mint a nők. Teljesen normálisan nézek ki és beszélek, nem is szoktam tolakodni. Ahogy a többség, természetesen én sem vagyok tökéletes. De azért az már durva hogy mindenki ezt csinálja.
2024. jan. 1. 21:48
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Túl sok opciójuk van, 100+ levelet kapnak naponta ott..
2024. jan. 1. 21:49
 6/15 A kérdező kommentje:
ez nem kifogás.
2024. jan. 1. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Ismerkedj élőben. Buliban odajönnek hozzám maguktól a csajok, a tárkeresőn le se szarnak.
2024. jan. 1. 21:54
 8/15 anonim válasza:
59%
Nem értem amúgy hogy miért mindig a másik a hibás. Ha ez neked mindig előfordul és a mindig nem 2 esetet takar, akkor lehet hogy érdemes elgondolkodnod, hogy nincs e valami amin javítanod kéne. Tarskereson a nők is társat keresni vannak, ha az összes lelép tőled egy idő után akkor vagy nem olyanokat választasz akik kompatibilisek veled vagy valami nem jó a kommunikációdban.
2024. jan. 1. 22:05
 9/15 anonim válasza:
50%
Pl a weboldalon maradásra reflektálva : nem szívesen adja ki egy nő egy olyannak a profilját, akiben nem látja amit keres. Én se adom meg boldog boldogtalannak, mert ezek után lehet hallani a sztorikat hogy zaklatja, 15 kamuprofilrol ír, stb stb. Egy fbon már vannak személyes adatok többnyire, nem feltétlenül rak oda át egy beszélgetést valaki ha nem akar a másikkal hosszabb távon beszélgetni
2024. jan. 1. 22:08
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

"Tarskereson a nők is társat keresni vannak"

Dehogy azért vannak. Legtöbb csak egót növelni van fent, meg hogy elmondhassa ő megpróbálta de 200 férfi közül nem tudott választani ... mert mindenki retardált csak ő a helikopter. Hagyjuk már.

9, Az ilyenek meg akkor ne menjenek társkeresőre akik ennyire paranoiásak. Ha valaki ennyire paranoid akkor hogyan fogja tudni eldönteni úgy még is? Neten bárki irhat bármit. Az ilyeneknek nem való az online társkeresés.

Ha meg zaklat valaki ott a rendőrség. Jó így ismerkedni, hogy a nők erre alapozzák a netes társkeresést, hogy úgy is zaklatni fog.

Sosem értettem ezt a facebook titkolózást. Van akinek 1000-2000 ismerőse van, biztos mindegyikkel jóba van és ismeri azoknak mehet, de egy társkeresőről megismert embernek nem.

Ráadásul egy olyan közösségi oldalon ami az adataidból él :D Nem a személyigazolványod másolatát kérte, csak egy netes elérhetőséget. Az ilyenek számomra komolytalanok. A legtöbb csaj azt hiszi magáról ő a miniszterelnök, hogy ennyire bújkálnia kell.

2024. jan. 1. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!