Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van három ember, akinek bejönnék, azok közül egyik se tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindhárom külsőre nem jön be. Pedig szeretnék már én is valakit, szeretnék már én is párra lelni, szerelmesnek lenni. Másnak nem nagyon kellek, ez is csoda, hogy háromnak is kellek.

Ebből kettő kopasz, és az a két kopasz közül az egyik igénytelen hatást kelt: akárhányszor leültünk valahova, ivott, szégyenített minket, az öltözködése se volt a legjobb. Vele 2 csókig jutottam, de nem volt meg a kémia, ráadásul kétszer azért kellett jó hamar abbahagyni q csókot, mert éreztem, hogy jön rám a hányinger (nem volt budos a szája, nem tudom hogy mi volt, csak éreztem hogy jön rám a hányinger). Életem első két csókja...

A másik kopasszal nem találkoztam, de ő aztán nagyon nem tetszik külsőre.

A harmadik egyrészt barátnőm bátyja, másrészt fura. Egy szilveszteri bulin éjfél után 10 perccel azt kezdte el mesélni, hogy mennyit sírt, amikor meghalt a kutyájuk, és ki ásta el, stb. Ezt mind full józanul, ő volt az egyedüli, aki nem ivott alkoholt.

Ja és csak ilyeneknek tetszem. Nem tudom mi baj van a külsőmmel, a kisugárzásommal.

2024. jan. 1. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi sem tudjuk mi a baj a külsőddel / kisugázásoddal (ha van vele baj egyáltalán). De azért nem olyan nehéz: ha nem vagy szerelmes akkor nem vagy szerelmes.
2024. jan. 1. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
szerintem létezik még férfi rajtuk kívül is. keress valami olyan elfoglaltságot, ahol találkozol új emberekkel, és rendszeresen.
2024. jan. 1. 11:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kopaszodom, testvérem is aki ráadásul lány, sógor is rendesen de ez egy külsőség nem egyéniség. Alkoholt én is iszom, de mivel nem bírom így csak nagyon keveset, e cigi vagy szofi de ez is olyan hogy előveszem majd hetekre hónapokra lerakom. Hogy valakit jól megismerjünk a legjobb lehet egyszer egy olyan munkahely, ahol együtt vannak az emberek, ez tapasztalat, csak úgy tapadnak. Egyszer élsz, válasz egyet de jól, vagy legyen több ami futó, sokan úgy tesznek.
2024. jan. 1. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
7%
Egy kategória lehetsz a hódolóiddal, csak többre vágysz. Ez lehet a baj. Semmi gond, mert ez tipikus. Nem egy extrém dolog. Megszoktuk!
2024. jan. 1. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
Keress egy negyediket. Ezt nem lehet erőltetni.
2024. jan. 1. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Minek írsz ennyit azokról, akikről az elején leírta,d ohgy nem tetszenek?

Hát nem tetszenek, ne gyere össze velük, teljesen értelmetlen önkínzás lenne.

ha én is litániát írnék mindnekiről akinek nem tetszem, kvára nem jutna időm semmire.

2024. jan. 1. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
Ezt dobta a gép, baba.
2024. jan. 1. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
Felszínes kis ribi
2024. jan. 1. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Mindennek rendelt ideje van. Miért sürgeted azt amit nem kéne? Azért sodor hozzád nem illő embereket, mert...vagy nincs itt az ideje, vagy a múltba cselekedtél olyam, aminek a jelened a következménye.
2024. jan. 1. 13:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Jajj, ez a spiri ízé...
2024. jan. 1. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!