Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők 80 - 90 százaléka elvárja azt hogy a férfira fel tudjon nézni, azaz a férfi jobb legyen nála, akkor kimondható hogy a férfiak jobbak a nőknél átlagban?
Mint ember nem biztos, hogy jobbak. Csak a keresete.
Bár ha belegondolok, akkor nem tudom ki emlékszik Lázár János egyik "ikonikus" elszólására?
"akinek nincs semmije, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér"
És ezt nem csak ő gondolja szerintem, vannak még emberek, akik ugyanígy gondolkodnak, nyilván a gazdagabb réteg, tehát ha mondjuk az ő nem normális fejükből indulunk ki, akkor igen, a férfi többet ér a nőnél egy kapcsolatban ha többet keres. Nyilván nem, de valaki szerint meg igen.
Döntse el mindenki maga.
ez a felnézek xy ra ordenáré baromság elnézést!
tök mindegy hogy nő férfira vagy fordítva miért is kell felnézni a másikra?
semmi értelme aki szerint ez fontos az sry de egy 5 éves szintjén van és tuti hogy van vmi komlexusa.
csak annyit kell hogy ok nélkül szeressétek egymást legyetek jóba stb ez a felnézek xy ra nekem speciel nem kell.
Ne így értsd a felnézést, inkább talán az elismerés,büszkeség szót lehetne itt használni.
Külsőt tekintve nagyjából egyforma. Intelligenciában férfiaknál nagyobb a szórás: több köztük a kiemelkedően intelligens és az értelmi fogyatékos is, mint a nők között. Fizikai erő terén természetesen a férfiak jobbak. Anyagilag a férfiak jobban állnak, ami az előbbiekből következik, hiszen jól keresni azoknak van esélyük, akik kiemelkedő intelligenciával vagy fizikummal rendelkeznek.
Szóval összességében nem lehet egyértelműen megmondani. A nők egyszerűen csak hipergámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!