Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől számít unalmasnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől számít unalmasnak egy nő vagy egy férfi?

Figyelt kérdés
Trollok és incelek kíméljenek!!!
2023. dec. 31. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
A férfi akkor unalmas, ha folyton a prokariótákról beszél. A nő pedig akkor, ha nem hajlandó a szexre.
2023. dec. 31. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Nekem nő is és férfi is ugyanattól unalmas: Ha tájékozatlan, nincs semmi értelmes beszédtémája, nem vevő semmire, nincs semmi egyediség a gondolkodásában, alapvető élénkség, bátorság sincs benne, soha nem képes kilépni a komfortzónájából.

Ilyesmik.

2023. dec. 31. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Nekem is ugyanaz jut eszembe férfi és nő esetén is. Tájékozatlan, nincs véleménye, határozatlan, neki mindig minden mindegy, nincs soha ötlete. Akkor is, ha nincs igénye a szorakozasra, a szabadidő eltoltesere házon kívül, csak otthon akár punnyadni.
2023. dec. 31. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Nő süt főz takarit dolgozik hűséges. Ennyi elég ahhoz hogy le legyen cserélve
2023. dec. 31. 14:46
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

"nekem mindegy"

"Legyen úgy ahogy te akarod"

Plusz: nincs olyan hobbija amiben el tud mélyedni szenvedélyesen, amihez igazán ért. Igazából mindeg ymi az, a lényeg az, hogy legyen valami amihez láthatóan tényleg baromira ért.

Emellett a szociális élet hiánya is nagyon unalmassá teszi az embert. Barátok hiányában beszűkül az ember "látótere", a gondolatai egysíkúvá válik, mert nincs akivel megvitassa őket és diverzifikálja.

Ez mindkét nemre vonatkozik, a kérdés egáyltalán nem nemspecifikus.

2023. dec. 31. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szubjektív. Lehet valaki hatalmas hegymászó/partiarc/fehyvergyűjtő, ha ezekről beszél és nem érdekelnek ezek a témák.
2023. dec. 31. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Állandóan utazni akar, mindig extrém dolgokat akar, állandóan beszél olyanról ami nem érdekel, mindig előbb érkezik mint mondja, folyton virágot hoz és cipelni kell az utcán.
2023. dec. 31. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
7-a leírtak alapján te lehetsz hervasztoan unalmas, már ne is haragudj.
2023. dec. 31. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg te vagy dögunalom. Már most meguntalak. Én szeretek programozni, de nem utazok 3 napot 1 napos szabadságért unalmas turistákkal zsúfolt helyre havonta 4-szer. Akkor már inkább biciklivel megyek.
2023. dec. 31. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Helyi kocsmaba jaras nem unalmas..
2024. jan. 1. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!