Csak én gondolom rettentő unalmasnak már ezt a rasszizmus témát? Ráadásul "fordítva" miért nem számít rasszizmusnak?
Szerintem is fszsag. Az teljesen oke, hogy ne erje oket hatrany csak a borszinuk miatt, szerintem az usaban ez a rasszizmus sokkal alaptalanabb, mint itthon nalunk a ciganyok elleni rasszizmus, mert mig itt a ciganyok nagy resze tenyleg agressziv es / vagy bunozo, ott azert joval vegyesebb a helyzet, a feketek eleg nagy resze sima atlag dolgozo ember, akik nem akarnak kizsebelni.
Szoval ne legyen olyan, hogy nem szolgalnak ki a boltban mert fekete vagy es tarsai.
De azzal amit most csinalnak, igazabol szerintem csak megerositik a rasszizmust az arra fogekony emberekben, mert ez nagyon visszas.
Na úgy látom valami olyat írtam le, amivel sok ember nem akar szembenézni hogy így van.
10:11-es voltam.
"10:11-es voltam."
Az jó, abból csak három van :)
Teljesen egyet értek a kérdezővel és szerintem sokan mások is.
De a többség sajnos állandóan lázadozik, mert ez egy felkapott téma, amit meg lehet lovagolni és mindig is az volt sajnos.
Én azt gondolom, hogy fordítva is ugyanúgy rasszizmus miért ne lenne az ? Hiszen egyenlőség van nem ? Ha meg már az egyenlőségnél tartunk mitől különb egy gazdag meg egy szegény ? Látod itt pl már nem is a színek számítanak, hanem a pénz.
És persze nem azokról beszélek, aki megdolgoznak érte.
Persze ez senkit nem foglalkoztat, nem lázadoznak azon, hogy a magyar gyerekek is ugyanúgy éheznek, ahogy az afrikaiak sajnos, csak ez a tény nem elég népszerű.
Lényeg, hogy egy témára, mint a rasszizmus, mindent rá lehet húzni.
Mindenki elvárja, hogy igazság legyen a földön, de persze a sok korrupció, a pedofilok tömkelege, gyilkosok stb.. ezek ellen nem lépnek fel tömegek, nem lázadoznak, csak mindig a lényegtelen dolgok miatt megy a felhajtás.
Nyilván nem volt igazságos a feketéket rabszolgaként tartani, de azok a múltbeli emberek voltak és nem a mostaniak. Most elvileg szabadság van, így senki sincs elnyomás alatt. Túl lehetnének már ezen a témán és tehetnének kicsit a jelenért.
És Cleveland magyar hangja ki lesz? Kerítenek hozzá egy roma szinkronszínészt? :D
Nyugalom, vicc volt. Egyébként szerintem is hülyeség ez az egész, eomàk és nézetek között is van bőven olyan, aki gyűlöli a fehéreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!