Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért rasszistázott le engem?

Miért rasszistázott le engem?

Figyelt kérdés

Volt egy srác a tesco parkolóban oda jött hozzám zsetont kérni. Tetkós volt normális öltözete volt szóval nem volt lelakva meg jó kondiban volt.

Én meg mondtam neki hogy nem adok menj el dolgozni.

Annyi még hogy ez még jóval a korona vírus okozta krízis helyzet előtt volt.

Valószínűleg drogra vagy piára kellett neki a pénz.

Azt mondta rám hogy rasszista vagyok mikor mondtam neki hogy nem adok menjen el dolgozni.

Roma volt a srác de ha egy magyar gyerek is jön oda hozzám ugyan ebben a helyzetben ugyan ezzel a kérdéssel ugyan ilyen normális fizikai külső állapottal akkor neki is ezt mondtam volna.

Ne hogy már azért rasszista leszek mert valakinek nem vagyok hajlandó a herbálját vagy kitudja miét meg az alkoholját finanszírozni.

Meg ez milyen már de komolyan ?

2020. máj. 3. 13:16
 1/6 SzittyaWarrior lvl99 válasza:
77%
A cigányokkal az a baj, hogy még annyi eszük sincs, mint a magyaroknak.
2020. máj. 3. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Jól tetted, hogy nem adtál. Az, hogy mérgében mit mond, mert nem tudott lehúzni, lényegtelen, nem ettől lesz rasszista valaki.
2020. máj. 3. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
ennyi erővel ha fehér koldusnak nem adsz pénzt akkor fehérgyűlölő vagy? ejj, a mai világban a végbélszökevények már mindenkire ráhúzhatják, hogy te ilyen olyan gyűlölő meg fób vagy, kívánom hogy aki hülye, az bőrszíntől függetlenül kerüljön minél hamarabb föld alá
2020. máj. 3. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
hülyeséggel nem kell foglalkozni. A színkód alapján történő megkülönböztetés általános és persze rasszista is. A négerek is rasszisták, a cigányok is.
2020. máj. 3. 14:10
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
mindneki rasszista,aki meg nem az meg hülye
2020. máj. 25. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
93%

Eszedbe ne jusson adni.

#5 ezzel teljesen egyetértek

2020. jún. 12. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!