Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem jár bulizni akkor unalmasnak számít a lányoknál?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok bulis típus pedig jó lenne mert akkor sokkal több lehetőségem lenne. Meg volt egy lány aki azért nem jött velem össze mert nem vagyok bulizós.
Ha egy fiú nem jár bulizni akkor egy bulis csaj biztos nem lehet a barátnője?
2021. júl. 16. 00:51
1/8 anonim válasza:
Miért kell bulis barátnő mindenképp ha te nem vagy az? Nem illenétek össze.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írta, a csaj azért pattintott mert nem passzoltatok volna össze mert igencsak eltérő a habitusotok, érdeklődési körötök. Szóval vagy jársz bulizni (legalább emberek között leszel), vagy olyan lányokkal ismerkedsz akik szintén nem járnak bulizni ÉS van más közös bennetek.
3/8 anonim válasza:
Persze, amúgy is csak hiszti van belőle, ha egyik fél külön eljár bulizni.
6/8 anonim válasza:
Nem attól lesz unalmas egy pasi hogy nem jár bulizni
7/8 anonim válasza:
Nekem nem lennél unalmas, én se vagyok bulizós, szóval még értékelném is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!