Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek mi számít Unalmasnak...

Nektek mi számít Unalmasnak és Nem unalmas ruházatnak?

Figyelt kérdés

- Milyen, miket hord, aki szerintetek unalmasan öltözködik?

- Számotokra mi a figyelemfelkeltő/nem szürke?

Mondatba foglalt vagy felsorolásszerű válaszokat kérnék. Köszönöm.

2014. jan. 9. 17:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Tetszik a kérdés :). Bár igazság szerint én még sose kategorizáltam senkit úgy hogy unalmasan öltözködik. Inkább átlagosan. Nem várom el hogy szórakoztasson :).

Figyelemfelkeltő viszont sok minden lehet, jó is, rossz is. Ma pl láttam egy csajt virítóan pink, tevepatás leggingsben. Tény hogy nem unalmas, de nem is esztétikus :). De hogy a "nem unalmas" megközelítésnél maradjunk, igazából ritkán látni olyat, amit nem láttam korábban 100x. Lehet hogy valaki kilóg a környezetéből, pl öltönyben megy iskolába, vagy valami ritkábban látott stílust követve öltözködik, de azért azt is látni olykor (pl gót). A nem unalmas az lenne aki olyan ruhákat vesz fel amit senki más, esetleg olyanokat kombinál, amit senki más, és mindezt nem úgy hogy közben bohócnak néz ki.

2014. jan. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!