Nektek mi számít Unalmasnak és Nem unalmas ruházatnak?
- Milyen, miket hord, aki szerintetek unalmasan öltözködik?
- Számotokra mi a figyelemfelkeltő/nem szürke?
Mondatba foglalt vagy felsorolásszerű válaszokat kérnék. Köszönöm.
Tetszik a kérdés :). Bár igazság szerint én még sose kategorizáltam senkit úgy hogy unalmasan öltözködik. Inkább átlagosan. Nem várom el hogy szórakoztasson :).
Figyelemfelkeltő viszont sok minden lehet, jó is, rossz is. Ma pl láttam egy csajt virítóan pink, tevepatás leggingsben. Tény hogy nem unalmas, de nem is esztétikus :). De hogy a "nem unalmas" megközelítésnél maradjunk, igazából ritkán látni olyat, amit nem láttam korábban 100x. Lehet hogy valaki kilóg a környezetéből, pl öltönyben megy iskolába, vagy valami ritkábban látott stílust követve öltözködik, de azért azt is látni olykor (pl gót). A nem unalmas az lenne aki olyan ruhákat vesz fel amit senki más, esetleg olyanokat kombinál, amit senki más, és mindezt nem úgy hogy közben bohócnak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!