Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora mellű nővel alakítanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora mellű nővel alakítanátok ki legszívesebben kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
33%
#59 vagy az alacsony nagy mellű lányok. Vagy a magas kis mellűek. Szerencsére mindenből akad példa és nem vagyunk egyformák.
2023. dec. 31. 12:12
 62/84 anonim ***** válasza:
32%

"A nagy kannak mar undoritoak."

Akkor kijelenthetjük, hogy az ilyen válaszokat meg az önbizalomhiányos kismellűek írják és pontozzák fel ugye?

2023. dec. 31. 12:16
 63/84 anonim ***** válasza:
100%

"Ne nevezzük már fetisizmusnak az egyéni ízlést."

Ebben igazad van, csakhogy a kérdező nem azt írta, hogy a nagy mellű nők tetszenek neki, hanem hogy a nagy mellébe fognak beleszeretni. Nagy különbség.

2023. dec. 31. 13:37
 64/84 anonim ***** válasza:
73%

"Akkor kijelenthetjük, hogy az ilyen válaszokat meg az önbizalomhiányos kismellűek írják és pontozzák fel ugye?"

Kis mellem van és nem pontoztam fel. Egyrészt nem vagyok önbizalomhiányos, másrészt nem kellenének nagy mellek. Kényelmetlen, hátproblémákhoz vezethet, öltözködésnél is figyelni kell, és nagyon

nem hiányzik hogy fixírozzák őket.

2023. dec. 31. 13:40
 65/84 anonim ***** válasza:
68%

62

Én speciel férfi vagyok, de a nagy tejcsárdák már tényleg undorítóak, és nemcsak azért, mert aránytalanok, hanem mert jellemzően csak a kövér nőknek van nagy mellük. Meg persze azoknak akiknek szilikon melle van, de az sem szép.

2023. dec. 31. 13:44
 66/84 anonim ***** válasza:
94%
Mindig is nagy mellem volt (C, D), mégis szinte mindegyik pasim jobban gerjedt a fenekemre. Mondjuk az se kicsi, hozzá gyerek előtt végig lapos hasam volt.
2023. dec. 31. 15:03
 67/84 anonim ***** válasza:
88%

165cm magas es 65kg voltam mikor 80I meretu volt a mellem.

Az operacio soran 3kg szovetett vettek le es igy is D maradt.

Nem gondolnam h kover lennek. Teltebb husisabb az lehet de akkor meg halistennek a jo az volt aki nem zorgot mikor ment 🤣 (bocsi)

Am vegyel fel egy nagy meretu melltertot es vedd teli pl soval ugy h kb 6kg legyen a tomege a vegen. Es cipeld egesz nap. Garantalom h a vallad a hatad a nyakad fajni fog mar mar ora utan.

Nem beszelve arrol h nem kapsz normalis vagy akar szexi melltartot. Vagy csak csilliardokert.

Az egyik h megterheli a hatat nyakat gerincet nehez egyenesen allni. Masik h melegben bepalil, alatta tuti folyik az izzadsag, hamar begombasodik a melled alatt. Kezeljeted allandoan.

Spirtok kb 90% felejtsd el mert egyszeruen utvan van a nagy melled. Futas kozben lobalodik sulyzozasnal kerulgetni kell uszasnal lassit stb...

2023. dec. 31. 15:09
 68/84 anonim ***** válasza:
0%

67

"Nem gondolnam h kover lennek. Teltebb husisabb az lehet de akkor meg halistennek a jo az volt aki nem zorgot mikor ment 🤣 (bocsi"

Ha a 165 cm-hez 65 kiló vagy (és nem sportolsz), akkor duci lehetsz. És köztudott, hogy a mell is zsírszövetből van, tehát a nők oda is híznak.

Amúgy meg miből gondolod, hogy valaki aki vékony, annak már zörögnek a csontjai? Irigykedsz, vagy mi?

2023. dec. 31. 15:13
 69/84 anonim ***** válasza:
100%

"Masik h melegben bepalil, alatta tuti folyik az izzadsag, hamar begombasodik a melled alatt. Kezeljeted allandoan."

Átérzem. Áldom az eszem hogy fogytam, így végre megszabadultam ettől a problémától. Pedig fogyás előtt és után is B-s volt a méretem.

"Ha a 165 cm-hez 65 kiló vagy (és nem sportolsz), akkor duci lehetsz"

Hasonló paraméterekkel rendelkezem csak 158 centihez 58 kg. Kikérem magamnak az ő nevében is a duci szót. Lehet hogy nem vagyunk vékonyak, de a duci is nagyon erős túlzás. Lehet utána számolni hogy bmi szerint is abszolút normális.

2023. dec. 31. 16:31
 70/84 anonim ***** válasza:
75%

69

Én meg akkor kikérem magamnak azt, hogy a 171 centimhez 57 kiló vagyok és zörögnek a csontjaim. Attól mert valaki formás és nem elhízott, attól még nem csontkollekció.

2023. dec. 31. 16:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!