Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora mellű nővel alakítanátok ki legszívesebben kapcsolatot?
Teljesen felesleges a kérdés, a férfiak nem tudják melyik méret mekkora, de sokszor még a nők sem.
Ugye egy 70A az nem azonos méretű egy 80A-val és egy 70E sem azonos méretű egy 80E-vel, pedig a kosárméret azonos, mégis teljesen más.
Nem mintha a mell számítana kivel jövök össze, de nekem az extrém kicsi, lényegében semmilyen mell nagyon izgató.
Ha ehhez nagy puffi mellbimbó társul, attól elvesztem az eszem is.
"egy igazi nő C és D kosártól kezdődik."
D kosár visszatért 😂
4-es te nagyon ostobának tartod úgy az embereket azt hiszem. Nyilván nem kisfiúkhoz hanem felnőtt ivarérett, párkapcsolatra termett, tettrekész férfiakhoz szólt a kérdés 30-tól felfele leginkább, nem kisfiúknak.
Egy igazi férfi tudja mekkora egy kosár, és minél nagyobb a kosár annál nagyobb a benne fekvő mell is!
"Egy igazi férfi tudja mekkora egy kosár, és minél nagyobb a kosár annál nagyobb a benne fekvő mell is!"
Egy igazi férfi nem csupán a nő mellét nézi meg, hanem az összhatást.
Lehet egy nagy mellű nő is ronda vagy modortalan, és lehet egy kismellű nő is szép és kedves.
Akinek ez szempont az menjen inkább egy prostihoz, ott szoktak ilyen kritériumok alapján válogatni.
8-as: a férfit a magassága, a pénztárcája és a kígyója határozza meg, ezt mindenki tudja.
a nőt pedig a melle.
Ennyi.
Kérdező, én teljesen értem, hogy miért fontos a nők mellmérete, de ennyire azért nem kell primitívnek lenni.
Ha már tárgyiasítjuk a nőket, akkor legalább a fenék, arc, testalkat kombót vegyük bele a képletbe. Mert gondolom ennél összetettebb gondolatokra nem vagy képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!