Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora mellű nővel alakítanátok ki legszívesebben kapcsolatot?
A B mióta kicsi? Tenyerbevaló.
Ami még oda se fér el az a kicsi.
#43 “Normális, intelligens, helyes, komoly kapcsolatot kereső férfiak szóba sem álltak velem”
És kisebb mellel igen? Csak mert nekem világ életemben kisebb mellem volt, de engem is nagyrészt a kanos jópasik találnak be, akik csak szexelni akarnak.
43,44
Engem még fiatalabb koromban is abuzáltak a 30+-40+ férfiak, amiért telt ajkaim és babás arcom van. Na? Aztán csodálkoznak, hogy inkább egyedül töltöttem az időm java részét. Ez nem mell függő.. 😅
Te tuti troll vagy.
Legalábbis remélem...
Vagy remélem a minimum D kosárhoz neked is minimum 20 cm van lent, ami nem vész el a nagy mellek közt sem.
Mert ha mar eszed meg modorod nincs, akkor ez a minimum.
Amugy a ferfiak nagytöbbsége nem ez alapján valaszt. A nagy mell eleve sokszor lóg, vagy legalabbis hamarabb megereszkedik. Melltartóba pedig barmelyiket belehet gyömöszölni, lehet kibuggyan az F kosarbol, aztán ha letéped a köldöknél csapódik. Valaki ezt (is) imádja, hisz igy is lehet vele jatszani, más meg marad a "tenyérkarcoló" almánál.
De leginkább az összhatás számít, meg a személyiség.
Es a nők se arra mennek amit te gondolsz, legalabbis a normálisa nem. Bár nálad lehet valóban ezek a legnagyobb értékek...
"Melltartóba pedig barmelyiket belehet gyömöszölni, lehet kibuggyan az F kosarbol, aztán ha letéped a köldöknél csapódik."
Sírok ezen esküszöm, ahogy írok úgy röhögök.
"miközben egy igazi nő C és D kosártól kezdődik."
Az igazi férfi meg 20 cm-től kezdpdik.
"Semmi primitívség nincs benne. A nő a férfin először a státuszát nézi meg ( pénz, magasság/dominancia és kígyóméret ), a férfi viszont először a nőiességet nézi meg a nőn ami pedig nem más mint a nő melle!!!!"
Hja, barátom, ha te úgy ismerkedsz, hogy kirakod a farkad, akkor az sok mindent megmagyaráz.
Egyébként ha hiszed, ha nem, van olyan férfi, akinek a kismellű nők tetszenek. Ennek ellenére lehet, hogy végül mégis egy nagymellű mellett köt ki, és nem azért, mert hazudik, hanem azért, mert az összhatás számít, nem egyetlen testrész.
Egyébként meg ne beszélj az egész férfinem nevében. A férjem nem szereti a nagymellű nőket, őt a széles csípő vonzza. Ez sokkal inkább a nőiesség kifejezője, mert a mell egy huszonéves, még nem szült nő esetében általában nem nagy, majd a terhesség során fog megnőni. A széles csípő viszont egyértelműen a termékenység jele. Szóval itt is bukott az elméleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!