Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora mellű nővel alakítanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora mellű nővel alakítanátok ki legszívesebben kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
85%

"Ez sokkal inkább a nőiesség kifejezője, mert a mell egy huszonéves, még nem szült nő esetében általában nem nagy, majd a terhesség során fog megnőni. A széles csípő viszont egyértelműen a termékenység jele. Szóval itt is bukott az elméleted."

A csípő is terhesség során szélesedik ki jobban. A mell is lehet kisebb utána, mint előtte volt. Komolyan ennyire önbizalomhiányos mindenki, hogy ilyen "nekem nagyobb/feszesebb a mellem", "nekem szélesebb a csípőm" baromsággal akarjátok megmutatni, hogy jobbak vagytok másoknál? Nem minden pasi bukik kifejezetten a széles csípőre, nem minden nőnek van az, és egyáltalán nem jobban a nőiesség kifejezője mint a nagy mell.

2023. dec. 30. 23:22
 52/84 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos, nyomásnál beszorulhat a gyerek feje aztán később oviban csúfolják majd, hogy téglafejű.
2023. dec. 30. 23:33
 53/84 anonim ***** válasza:
41%

Csak hogy tisztázzuk, a számok azt jelentik a melltartoknal hogy a körforgat mekkora. Tehát az nem a mellmeretet mutatja hanem hogy ki mennyire van elhizva. KB mint a ruhaknal, a 75 az s-es, 80 az M-es stb. A nőknél ugye általában ha nagyobb a testsúly az automatikusan a mell növekedésével jár.

Egy vékony nő általában a-s vagy B-s mellel rendelkezik. Igen az a kicsi. De a b nem. A c elég ritka, de nem véletlenül, mert az már egyszerűen aránytalan.

Mint pl ez:

[link]

Nyilván neki műanyagból van, de nem is ez a lényeg. Vékony a dereka, a csípője, ezért ormótlan és nem esztétikus rajta összességében a nagy mell. Csak úgy megsúgom hogy ez a mell is egyébként max c-s. Szóval igazán nem értem ezt a c, d, f kosár maniat.

2023. dec. 30. 23:53
 54/84 anonim ***** válasza:
88%

32: " ugye nem csináltál kisebbítő műtétet? A melledbe szeretnénk bele sokan. Mekkora kosár?"

A műtét mellékes, de igen pozitív mellékhatása, hogy elkerülik az embert a fetisiszták, akik csak két hatalmas mellett látnak és annyi elég nekik a "szerelemhez".

2023. dec. 31. 00:46
 55/84 anonim ***** válasza:
100%
#54 nemtom, nekem már mondták, többször is huszonéves férfiak, hogy túl éretten nézek ki, neki a "gyerekesebb" testalkat tetszik. Szerintem a fetisizták senkit nem kerülnek el. Konkrétan a mellem miatt még sose molesztáltak, pedig nagy. Annyi hogy szokták bámulni, de érdekes módon nők gyakrabban mint férfiak. Az meg végképp nem a mellmérettől függ, hogy találsz-e normális férfit, szerintem normális férfit se a nagy, se a kicsi mell nem riaszt el, hiszen az mind csak külsőség. Az a férfi aki csak kis mellű nővel akar randizni, pont ugyanannyira felszínes és "fetisizta" mint aki csak nagymellűvel hajlandó.
2023. dec. 31. 03:27
 56/84 anonim ***** válasza:
68%

Én nem tudom, hogy melyik mekkora (már ránézésre), és ezt úgy írom, hogy nem vagyok szűz, félreértés ne essék. :D

Mindegy nekem, csak ilyen g*ci nagy ne legyen neki.

Nagyon kevés nőnek van nagy melle úgy, hogy amellett még vékony is. Ergo általában csak a teltebb nőknek van nagyobb melle, és ők nem tetszenek, úgyhogy inkább akkor legyen kis melle, de a popsijával kompenzálja. Az tetszik. :)

2023. dec. 31. 08:19
 57/84 anonim ***** válasza:
88%

#55 “Az a férfi aki csak kis mellű nővel akar randizni, pont ugyanannyira felszínes és "fetisizta" mint aki csak nagymellűvel hajlandó.”

Ne nevezzük már fetisizmusnak az egyéni ízlést. Én se tehetek arról, hogy engem csak a sportos izmos pasik izgatnak fel. Akkor minek lennék mondjuk kövér pasival, akivel aztán nem akarnék szexelni vagy ha néha lenne is szex, azt várnám, hogy végre vége legyen. Szerintem teljesen rendben van, hogy kinek a kisebb mell, kinek a nagyobb tetszik. Nem kell megalkudni.

2023. dec. 31. 08:27
 58/84 anonim ***** válasza:
100%
#57 elméletben igazad van, csak pl itt a kérdező már átesett a ló túloldalára azzal hogy a nő 170 centi felett van és C-s kosártól kezdődik. Nincs azzal semmi baj ha valaki a dromedárokra bukik. De ha már azt mondja hogy mindenki más nem is nő, az egy más kategória..
2023. dec. 31. 09:11
 59/84 anonim ***** válasza:
76%
#58 ja hát a kérdező nyilvánvalóan egy nagymellű magas csaj, akit zavar, hogy a pasiknak jobban tetszenek a kismellű vékonyabb pici lányok.
2023. dec. 31. 09:15
 60/84 anonim ***** válasza:
73%
A nagy kannak mar undoritoak
2023. dec. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!