Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha a pasi akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a pasi akivel randizni készülök 26 éves miközben én 33 vagyok?

Figyelt kérdés

Egy közös ismerősünkön keresztül ismerkedtünk meg, majd a beszélgetés folytatódott, végül elhívott randizni amibe belementem sőt nagyon várom.

A beszélgetés alatt nekem fel sem merült, hogy ilyen fiatal lehet, pláne, hogy már külön él, viszonylag jobb pozícióban dolgozik, és sokkal érettebbnek és idősebbnek tűnt mint 26 év.

Eléggé elbizonytalanodtam, hogy Ő még fiatal hozzám.

2023. dec. 29. 20:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
Miért nem akarod jól érezni magad? Miért gondolod túl? Tegnap voltam fürdőhelyen a pasi 50+ a csajok éphogy 18. Az jobb?
2023. dec. 30. 07:00
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem nagy korkülönbség ez
2023. dec. 30. 12:27
 23/23 anonim ***** válasza:
#20 A te tévképzeted az, hogy nem vagy képes elviselni a valóságot.A valóság az, amiről írtam.Nyisd ki a szemed és nézzél körül a világban.
2023. dec. 30. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!