Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha randiznál egy pasival, majd egy ponton a pasi közölné: - uramisten kivel kerültem már megint össze?
Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 15:01
1/23 anonim válasza:
Ez nem közlés (állítás), hanem kérdés. Tehát nem közölné, hanem megkérdezné, vagy föltenné a költői kérdést.
2/23 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy mire gondol, mivel írásban a hangsúly nem jön le.
3/23 A kérdező kommentje:
Szóban tenné fel, nem írásban.
2022. jan. 10. 15:05
4/23 anonim válasza:
Ha szóban történik is visszakérdeznék. Ebből nem derül ki semmi, fejtse ki, hogy mire gondol.
5/23 A kérdező kommentje:
Hogy fogyatékos vagy
2022. jan. 10. 15:10
6/23 anonim válasza:
Kérdező, te ennyire ostoba vagy?
A 2-es válaszoló arról beszélt, hogy TE írásban közölted ezt, így nem tudjuk, hogy a férfi szóban ezt milyen hangsúllyal mondta.
Mondjuk én ezen a ponton mondanám, hogy "uramisten kivel kerültem már megint össze".
7/23 A kérdező kommentje:
Én nem közöltem hanem kérdeztem. A görbe felkiáltójel azt jelenti hogy nem közlés van hanem kérdezés külön neve is van: kérdőjel.
2022. jan. 10. 15:11
8/23 anonim válasza:
Köszönöm, 6-os.
Lehet ezt elborzadva mondani, huncut mosollyal, hitetlenkedve, akárhogy. Ettől függ a reakció.
9/23 A kérdező kommentje:
A huncut franciául nőstényfarkast jelent
2022. jan. 10. 15:12
10/23 A kérdező kommentje:
🦊 🐺 🦊
2022. jan. 10. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!