Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasi akivel randizni készülök 26 éves miközben én 33 vagyok?
Egy közös ismerősünkön keresztül ismerkedtünk meg, majd a beszélgetés folytatódott, végül elhívott randizni amibe belementem sőt nagyon várom.
A beszélgetés alatt nekem fel sem merült, hogy ilyen fiatal lehet, pláne, hogy már külön él, viszonylag jobb pozícióban dolgozik, és sokkal érettebbnek és idősebbnek tűnt mint 26 év.
Eléggé elbizonytalanodtam, hogy Ő még fiatal hozzám.
"Az a baj, hogy 5-10 éven belül úgy fogsz kinézni mellette, mintha a nővére vagy az anyja lennél"
Vagy a pasi fog úgy kinézni, mintha az apja lenne, Kopasz, sör pocak, a nő meg fitt és ápolt.
#14 Esélytelen amit írsz.Én jó külsejű férfiakról beszéltem.
Akármilyen jól is néz ki korához képest egy nő, egy nála 10 évvel fiatalabb JÓ PASI az 10 év múlva sokkal jobban fog kinézni, mint a nő.És nagyon meg fog látszódni, hogy a nő mennyivel öregebb és csúnyább.Ez tény, ezen nincs mit szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!