Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedved nők, lányok, egy kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedved nők, lányok, egy kövér pasi mennyire tud vonzó lenni? Lehet ez akadálya már annak is, hogy egyáltalán elmenj vele randizni, őszintén?

Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Kövér nőt nem fogja zavarni biztosan úgyhogy mehet randizni vele.
2022. dec. 28. 20:44
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem taszító a túlsúly, így edsetemben igen.
2022. dec. 28. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Életem első komoly, hosszan tartó és erős vonzalmát egy meglehetősen kövér fiú iránt éreztem. (Azért nem nevezem szerelemnek, mert annyira azért nem ismertem a srácot, de eszeveszettül vonzott.) Elképzelhetőnek tartom, hogy ez megismétlődik, de nálam hatalmas negatívum az elhízottság. Elképesztően jó személyiséggel (humor, intelligencia, lazaság stb.) kell rendelkezzen ahhoz, hogy vonzódni tudjak hozzá. Eddig erre egy példa volt.

Lábjegyzet: Kövér alatt TÉNYLEG kövéret értek, nem azt, akin van 5 kiló felesleg.

2022. dec. 28. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Nekem kizáró ok a kövérség.
2022. dec. 28. 20:53
 5/15 anonim ***** válasza:

Van rajtam pár kg plusz (kb 5-7 kiló), de még nem számítok ducinak.

Kövér/ pocakos/ "mackós" férfihoz nem tudtam soha vonzódni, nálam kizáró ok.

2022. dec. 28. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért megmaradtak a férfias vonásai, akkor lehet vonzó. Találkoztam már ilyen férfival. Nagy hasa volt, de azért a férfias arcberendezése megmaradt, izom látszódott a karján...meg hát ugyebár jött mindehhez a természete, az elképesztő humora.

Aki elfolyósan kövér, az olyan férfiakhoz viszont nem tudok vonzódni.

2022. dec. 28. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az összkép azért elég fontos. Ehhez látni kéne. Mert így, ha le van írva ez hogy "kövér pasi" akkor személy szerint én egy hájtömeget vizionálok, aki nem tud vonzó lenni számomra. Tehát randizni sem megyek el vele, mert nem vonzó.
2022. dec. 28. 21:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én írogatok egy pasival, de élőben még soha nem láttuk egymást. Munkakapcsolatból fejlődött át a dolog privátba. Eddig csak fotókat láttunk egymásról. Hát nem egy pehelysúlyú, sőt. Pont az ellenkezője annak, amilyen a férfi ideálom. De mégis, nagyon okosnak, sikeresnek, férfiasnak, jó pasinak tartom, szóval a külső vonzalom részemről meglenne. Ha élőben is olyan jól megértenénk egymást, mint írásban, biztosan nem hezitálnék a súlya miatt, hogy összejöjjek-e vele. Ha jól érzem magam vele, teljesen mindegy, hogy hány kiló.
2022. dec. 28. 22:21
 9/15 harebell ***** válasza:
Engem nem zavar, nem befolyásolja a vonzalom kialakulását, úgyhogy sose volt kizáró ok.
2022. dec. 28. 23:30
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Van értelme annak,hogy beteg femcelek próbálnak mindenkit hergelni,őszintén?
2022. dec. 28. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!