Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Egy 168cm magas,45kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egy 168cm magas,45kg testsúlyú lány már tényleg annyira sovány, hogy egyáltalán nem tartjátok vonzónak?

Figyelt kérdés
Gusztustalannak találjátok?

2013. nov. 9. 21:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
bàrcsak èn is vèkony lennèk.....
2013. nov. 9. 21:32
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Kép alapján nehéz megmondani, de szerintem még nem annyira vészesen sovány. És inkább legyen kicsit ideál alatti súlyú, mint elhízott.
2013. nov. 9. 21:33
 3/19 anonim ***** válasza:
kep?
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, kép nélkül tényleg nehéz, de annyira nem hinném, hogy sovány lenne, bár kép alapján ezt könnyebb lenne eldönteni
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos is lehet ;)
2013. nov. 9. 21:34
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ez sovány.
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi! De azert nem artana 1 kep
 8/19 anonim ***** válasza:
miért lenne gusztustalan ugyan kérlek ő is lehet vonzzó :) de képpel többet segítenél egyébként a test állandóan változik, és könnyen lehet rajta javítani ha zavar :)
2013. nov. 9. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:
kép nélkül tényleg nehéz, de majdnem 170cm vagy, az nőben már-már magas, de legalább is a magasabbak közé sorolható, látatlanba egy olyan 50kg-ot mondanék egészségesebbnek, de ha te így jól érzed magad, sőt könnyen lehet jól is nézel ki, akkor ne változtass
2013. nov. 9. 21:37
 10/19 anonim ***** válasza:
59%

Az nagyon-nagyon sovány. Sőt, szerintem már súrolja a klinikai határát. Azonban, ruhában lehet csini, és ha megszeretnek akkor ugyan mindegy mi mekkora...

Habár, ha fel is szednél egy 5-8 kilót. Akkor is sovány lennél, akkor sem kerekedne ott ahol a fiúk szeretnék, tehát akkor sem lennél kint a vízből. Ergo, fogadd el magad, öltözz szépen és szerettesd meg a belsődet. Ha bízol magadban menni fog.

Semmiképp sem gusztustalan! Miket beszélsz...

2013. nov. 9. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!