Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy 168cm magas,45kg testsúlyú lány már tényleg annyira sovány, hogy egyáltalán nem tartjátok vonzónak?
Figyelt kérdés
Gusztustalannak találjátok?2013. nov. 9. 21:31
1/19 anonim válasza:
bàrcsak èn is vèkony lennèk.....
2/19 anonim válasza:
Kép alapján nehéz megmondani, de szerintem még nem annyira vészesen sovány. És inkább legyen kicsit ideál alatti súlyú, mint elhízott.
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, kép nélkül tényleg nehéz, de annyira nem hinném, hogy sovány lenne, bár kép alapján ezt könnyebb lenne eldönteni
7/19 anonim válasza:
Szerintem szexi! De azert nem artana 1 kep
8/19 anonim válasza:
miért lenne gusztustalan ugyan kérlek ő is lehet vonzzó :) de képpel többet segítenél egyébként a test állandóan változik, és könnyen lehet rajta javítani ha zavar :)
9/19 anonim válasza:
kép nélkül tényleg nehéz, de majdnem 170cm vagy, az nőben már-már magas, de legalább is a magasabbak közé sorolható, látatlanba egy olyan 50kg-ot mondanék egészségesebbnek, de ha te így jól érzed magad, sőt könnyen lehet jól is nézel ki, akkor ne változtass
10/19 anonim válasza:
Az nagyon-nagyon sovány. Sőt, szerintem már súrolja a klinikai határát. Azonban, ruhában lehet csini, és ha megszeretnek akkor ugyan mindegy mi mekkora...
Habár, ha fel is szednél egy 5-8 kilót. Akkor is sovány lennél, akkor sem kerekedne ott ahol a fiúk szeretnék, tehát akkor sem lennél kint a vízből. Ergo, fogadd el magad, öltözz szépen és szerettesd meg a belsődet. Ha bízol magadban menni fog.
Semmiképp sem gusztustalan! Miket beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!