Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy 168cm magas,45kg testsúlyú lány már tényleg annyira sovány, hogy egyáltalán nem tartjátok vonzónak?
Figyelt kérdés
Gusztustalannak találjátok?2013. nov. 9. 21:31
11/19 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány éves lányról van szó. Tini korban még normális lehet, később már nem annyira esztétikus. Van egy kolléganőm, aki messze nem üti meg a 168 cm-et és 45 kg. Na már ő is erősen határeset.
12/19 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért kérdeztem,mert az előző kérdésemben egy másik kategóriánál írtam,hogy leszeretnék fogyni 45kg-ra,de jöttek az ilyen válaszokkal,hogy "Jó lenne egy kivizsgálás a pszichiátrián." meg ehhez hasonló..amúgy 55 kg vagyok úgyhogy légyszíves kíméljetek az üzenetekkel,hogy ismerkedni szeretnétek egy ilyen szép vékony lánnyal.köszönöm!
2013. nov. 9. 21:41
13/19 anonim válasza:
Igen, gusztustalannak tartom. Mindenkinek más a vonzó, hiszen nem vagyunk egyformák, de azt hiszem, egy csontsovány nő a pasik/srácok többségének nem vonzó, nem nőies. Már az 55 is vékony, nade 10-el kevesebb... az már beteges!
14/19 anonim válasza:
Már majdnem írtam, hogy "hízhatnál vagy 10 kilót", aztán láttam, hogy 55 vagy.
Na, így pont jó, 1 grammot se fogyj :)
Így is sovány vagy, de a 45 már erősen egészségtelen lenne.
16/19 anonim válasza:
Abbol kiindulva, hogy szinten 168 cm vagyok, ehhez 52 kg, es igy is eleg vekony vagyok, hat..45 kilosan mar nagyon gebe lennek.
17/19 anonim válasza:
én a sovány alacsony csajokra bukom, szóval nekem nincs bajom ezzel
18/19 anonim válasza:
45 kg az kifejezetten dagadt. Az a szép ha látszik a hasfalon keresztül a f@rkam akció közben.
19/19 anonim válasza:
JEZUSOM
157cm magas vagyok és 46 kg
Mégis mindenki aztmondják hogy sovány/pontjó vagyok
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!