Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedved nők, lányok, egy kövér pasi mennyire tud vonzó lenni? Lehet ez akadálya már annak is, hogy egyáltalán elmenj vele randizni, őszintén?
Figyelt kérdés
2022. dec. 28. 20:42
11/15 anonim válasza:
Ebben most mi a hergelés? Van, aki leírta, hogy a kövérség kizáró ok, van, aki csak negatívumnak tartja, és van, akit nem érdekel... Legalább azt fogalmaznád meg, hogy a három különböző álláspont közül melyiket tartod provokációnak. :D Mert így te vagy az egyetlen troll köztünk, papa.
12/15 A kérdező kommentje:
Én magam miatt kérdezem ezt. Köszi a válaszokat, elég egyértelmű akkor a válasz általánosságban.
2022. dec. 29. 07:24
13/15 anonim válasza:
#1: kövér nőnek sem kell kövér pasi, ez alap.
14/15 anonim válasza:
Az én páromon kb. 30 kiló felesleg van ami csak a hasán látszik de életemben nem vonzódtam még ennyire férfihez. Nyilván nem a súlyfelesleg miatt vonzó, alapból jól néz ki de nekem ezzel a testalkattal jobban bejön mintha normál súlyánál lenne.
15/15 anonim válasza:
Nekem évek òta csak a macis pocakos az ideàlom a vékony pasik szexuàlisan nem vonzanak nem tehetek ròla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!