Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mit szólnátok hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hogyha összejönnétek egy milliárdos passassal aztán kiderülni hogy csak milliomos?

Figyelt kérdés
2023. dec. 27. 22:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%

Egyrészt, ha én valakivel összejövök, azt nem a pénzéert teszem. Ha csak "százezres" lenne sem érdekelne.

De az átverés miatt kiakadnék. Nem a pénz érteke miatt. Hanem mert honnan tudjam, hogy másba mikor hazudik?

2023. dec. 27. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Otthagynám. Nekem ne hazudjon
2023. dec. 27. 22:19
 3/12 A kérdező kommentje:

1.

És ki mondta hogy ő hazudna?

Én se meg olyan csajjal nem jönnék össze aki előítéletes!

2023. dec. 27. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Mit jelent, hogy milliomos? Pár millióval rendelkezni nem nehéz.
2023. dec. 27. 22:28
 5/12 anonim ***** válasza:
3%
Milliárdos, milliomos pasik kicsukva, csak a baj van velük. Meg az állandóan utánuk loholó goldigger nénik özöne. Ráadásul köztudott, hogy adakozásban is az utolsók, és mint Dagobert bácsi, ha meg kell etetnie egy rászorúlót, mint ha a fogát húznák... Nem kéne egy sem. Nem az én világom..egyik sem. És sosem volt.
2023. dec. 27. 22:32
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

"És ki mondta hogy ő hazudna?"

Akkor honnan jönne a felvetés, hogy ő milliárdos?

2023. dec. 27. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk milliomosnak lenni tényleg nem nagy cucc, tulajdonképen én is az vagyok, pedig csak 380at keresek havonta. De tekintve, hgoy milliomosnak lenni annyit tesz, hogy a vagyonod többmillió forint, nekem meg van egy 35 m2-es lakásom meg 5 millió megtakarításom... így én milliomos vagyok.
2023. dec. 27. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Otthagynám. nekem nem kell csoró milliomos. Ezt a testet nem érintheti minden jött ment proli.
2023. dec. 27. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Atlag julcsi ugy se tudja felfogni.. felesleges beismeres.
2023. dec. 27. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Nincs érdekem a luxus cuccokban. Felesleges 6 kocsi meg minden fajta Gucci szar mikor ugyan azt a minőséget megkaphatod töredék árért ott, ahol a márkát nem kell kifizetni.

Hatalmas utazó se vagyok, introvertált is, nekem mindegy hogy milliárd, millió vagy normális fizetés, csak ne legyen munkanélküli és motiválatlan hogy el kelljen tartani.

2023. dec. 28. 03:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!