Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok, nők, vonzónak találjátok ezt a középkorú ismertebb vállalkozót, vagy ehhez már “gyomor kell” ?
Ha szegény lenne és odamenne hozzatok ismerkedés céljából elmennétek vele vonzalomból?
De az embereket nem matematikai átlag alapján mérjük
Azért mert 10 paliból 7 rondabb, meg elhízott meg szarul tartja magát, attól még nem az lesz az átlag külső
Ugyanúgy szar külső lesz, attól hogy sajnos ebből van több
Az agyam leszakad kb mikor ilyeneket kell olvasnom hogy ez a linkelt pasi 45 körül átlag feletti csakmert kevés a jó pasi és a legtöbb ilyen szarul néz ki…
Nem azt kérdeztem hogy úgy ronda e mint a 70 éves Andy vajna
Hanem hogy begerjedne e rá vajon egy szép 22 éves csaj ha havi 300 ezerért sz.opná a faxt amiből havi 120 elmenne neki albérletre valahol Pest külvárosában.
De részemről egyébként ronda es aputeste van.
35 jó akkor én meg azt nem tudom elképzelni hogy az a normális hogy olyanra őszintén izgulsz ahelyett hogy hánynál
Valószínű a két extrém véglet vagyunk
"Azért mert 10 paliból 7 rondabb, meg elhízott meg szarul tartja magát, attól még nem az lesz az átlag külső"
Dehogynem, pontosan ezt jelenti az átlag szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!