Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal lányok, nők, vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, nők, vonzónak találjátok ezt a középkorú ismertebb vállalkozót, vagy ehhez már “gyomor kell” ?

Figyelt kérdés

[link]

Ha szegény lenne és odamenne hozzatok ismerkedés céljából elmennétek vele vonzalomból?

2023. dec. 27. 17:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
78%
Én mondjuk 40 felett vagyok, de ebben a korkategóriában szerintem még átlag feletti is (sajna a legtöbb magyar 40-es férfi nem Henry Cavill :p ).
2024. jan. 21. 11:47
 32/44 A kérdező kommentje:

De az embereket nem matematikai átlag alapján mérjük

Azért mert 10 paliból 7 rondabb, meg elhízott meg szarul tartja magát, attól még nem az lesz az átlag külső

Ugyanúgy szar külső lesz, attól hogy sajnos ebből van több

Az agyam leszakad kb mikor ilyeneket kell olvasnom hogy ez a linkelt pasi 45 körül átlag feletti csakmert kevés a jó pasi és a legtöbb ilyen szarul néz ki…

2024. jan. 21. 11:59
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
32: ööööö szerintem meg az átlag feletti pont azt jelenti hogy jobb az átlagnál, nem pedig azt hogy egy objektív mércén nézve jó. De amúgy ez a linkelt csávó nem különösebben ronda, nem értem mi a problémád.
2024. jan. 21. 12:12
 34/44 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem hogy úgy ronda e mint a 70 éves Andy vajna

Hanem hogy begerjedne e rá vajon egy szép 22 éves csaj ha havi 300 ezerért sz.opná a faxt amiből havi 120 elmenne neki albérletre valahol Pest külvárosában.

De részemről egyébként ronda es aputeste van.

2024. jan. 21. 12:26
 35/44 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo, en ennel oregebbre es szamodra meg aputestubb emberre izgulok 22 eves fejjel teljesen ingyen, nemhogy erre, szerintem korrekt a pasas... Igaz talán én különösen "szép" sem vagyok, ami megint csak relatív. Neked vmi nagyon fájhat, ha csak ismetelni tudod magad.
2024. jan. 21. 14:11
 36/44 A kérdező kommentje:

35 jó akkor én meg azt nem tudom elképzelni hogy az a normális hogy olyanra őszintén izgulsz ahelyett hogy hánynál

Valószínű a két extrém véglet vagyunk

2024. jan. 21. 15:08
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert 10 paliból 7 rondabb, meg elhízott meg szarul tartja magát, attól még nem az lesz az átlag külső"

Dehogynem, pontosan ezt jelenti az átlag szó.

2024. jan. 21. 16:35
 38/44 anonim ***** válasza:
A szexualitas nem ugy mukodik, hogy automatikusan a fiatalsag es csak es kizarolag a test a vonzo a masikban szerintem, ez biztos sokat hozzatesz. Nyilván az, hogy valaki vonzalmat erez az altalad prezentált uriember irant, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy ezentul minden oregemberre ramegy. Szemelyiseg, kisugarzas, ilyesmitol fugg, barhogy is legyen, nem veletlenul mennek most nagyot olyan sztarok, mint a Pedro Pascal peldaul.
2024. jan. 21. 17:04
 39/44 A kérdező kommentje:
37 az emberi külső nem egyenlő a matematikával
2024. jan. 21. 17:20
 40/44 anonim ***** válasza:
Ronda.
2024. jan. 21. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!